Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wonen Een fijne dag Appeltaartconcerten

Vrienden van AxionContinu

Wist u dat AxionContinu ook een Vriendenstichting heeft? De Vriendenstichting zet zich in voor activiteiten voor bewoners van de locaties van AxionContinu, activiteiten die niet vanuit de reguliere zorgmiddelen gefinancierd kunnen worden. Met financiering van de Vriendenstichting is realisatie vaak wél mogelijk.

Doneer nu en steun ons!

U kunt ons werk ondersteunen door vriend te worden van de Vriendenstichting met een donatie. Als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn giften aan de Vriendenstichting fiscaal aftrekbaar.

Doneren kan op verschillende manieren;

  • een éénmalige gift
  • vaste vriend worden door middel van een donatie vanaf € 15,00 per jaar.
  • een notariële schenkingsakte (lijfrente schenking) of een legaat opnemen in uw testament.

Vacature: Bestuurslid Vriendenstichting van AxionContinu

De Vriendenstichting van AxionContinu zoekt twee nieuwe bestuursleden: een algemeen bestuurslid en een bestuurslid dat affiniteit heeft met financiën.

Lees hier verder

Over de Vrienden Stichting

De Vriendenstichting steunt activiteiten zoals Appeltaartconcerten, de Sunshine Soldiers en het Voetjes van de vloer festival. De Vriendenstichting AxionContinu is gevormd op basis van de vriendenstichtingen die voor de afzonderlijke huizen bestonden. Zij organiseert nu activiteiten voor alle bewoners op een min of meer gelijke wijze

Jaarverslagen


Contactgegevens

Vriendenstichting AxionContinu
Beneluxlaan 922
3526 KJ Utrecht
030 – 282 22 00

RSIN/ Fiscaal nummer: 852663304
Ons rekeningnummer: NL06 RABO 0349548080 tnv Vriendenstichting AxionContinu