Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Fiestlabyrinth

Fietslabyrint om virtueel te fietsen

Bewegen is belangrijk. Voor onze cliënten is bewegen en een fietstocht maken niet meer vanzelfsprekend. Met een 'Fietslabyrint' willen we de cliënten van ons dagactiviteitencentrum de Schutsehof in Lopik op een veilige manier laten fietsen en bewegen. Help u mee dit mogelijk te maken?

Wat is en fietslabyrint?

Een fietslabyrint is een speciale hometrainer die verbonden is met een scherm. Cliënten kunnen kiezen uit verschillende plekken in de wereld om virtueel doorheen te fietsen. Bijvoorbeeld door Amsterdam, Sidney of de straat waar ze vroeger gewoond hebben. Op deze manier trainen cliënten hun geheugen en hun spieren. Zo komen herinneringen weer tot leven en onze cliënten in beweging. Ze ervaren weer een gevoel van vrijheid op de fiets.

Doneer vandaag nog

Doneer nu en maak het verschil in het leven van onze cliënten van de Schutsehof. Help ons dit waardevolle project te realiseren. Als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) zijn giften aan de Vriendenstichting fiscaal aftrekbaar.

Het succes van het fietlabyrinth

In dagactiviteitencentrum de Gildenborgh maken we al een aantal jaren succesvol gebruik van een fietslabyrint. Cliënten vinden het fantastisch om op deze manier te kunnen fietsen. Als ze stoppen met fietsen stopt ook het beeld, Zo blijven ze gemotiveerd om door te fietsen en komen op oude vertrouwde plekken waar ze bijvoorbeeld vroeger gewoond hebben.

Logo Vriendenstichting

Vriendenstichting

Het fietslabyrint wordt mede mogelijk gemaakt door onze VriendenStichting.

Doneer en word Vriend