Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zorghotel De Wartburg Locatie Exterieur

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname? Bent u mantelzorger en heeft u het nodig om even op adem te komen? Of zoekt u een logeerverblijf met zorg? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Kortdurende opname

Heeft u tijdelijk hulp nodig bij de dagelijkse verzorging en kan dat niet thuis? Bijvoorbeeld na opname in het ziekenhuis of om uw mantelzorgers te ontlasten. Dan is een kortdurende opname bij AxionContinu een mogelijkheid. Afhankelijk van de zwaarte van de zorg die u nodig heeft, verblijft u in een woonzorgcentrum of in een revalidatielocatie. Zo’n korte opname heet een Eerstelijns Verblijf (ELV).

De zorgbemiddelaar kan u informeren. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Kortdurende opname kan in de volgende locaties

Tijdelijk verblijf in het hospice

Als iemand in de laatste levensfase thuis is om daar te sterven, zijn er mogelijkheden om een korte periode in een van onze hospices te verblijven. Bijvoorbeeld om pijn onder controle krijgen. Of om mantelzorgers even op adem te laten komen.
De zorgbemiddelaar kan u informeren. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Hospice Ijsselstein Interieur slaapkamer groen

De zorgbemiddelaar kan u informeren over mogelijkheden en kosten over tijdelijk verblijf en herstellen in Zorghotel De Wartburg. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Regelen en kosten

Voor een tijdelijk verblijf heeft u mogelijk een indicatie nodig. Waar u kunt verblijven hangt af van de zorg die u nodig heeft en (soms) van uw indicatie. De zorgbemiddelaar kan u hierover informeren. Dat geldt ook voor vergoedingen en kosten.

U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau
t 030 - 282 22 77
e servicebureau@axioncontinu.nl