Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Zorghotel De Wartburg Locatie Exterieur

Tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname? Bent u mantelzorger en heeft u het nodig om even op adem te komen? Of zoekt u een logeerverblijf met zorg? Er zijn verschillende mogelijkheden.

Kortdurende opname

Heeft u tijdelijk hulp nodig bij de dagelijkse verzorging en kan dat niet thuis? Bijvoorbeeld na opname in het ziekenhuis of om uw mantelzorgers te ontlasten. Dan is een kortdurende opname bij AxionContinu een mogelijkheid. Afhankelijk van de zwaarte van de zorg die u nodig heeft, verblijft u in een woonzorgcentrum of in een revalidatielocatie. Zo’n korte opname heet een Eerstelijns Verblijf (ELV).

De zorgbemiddelaar kan u informeren. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Kortdurende opname kan in de volgende locaties

Tijdelijk verblijf in het hospice

Als iemand in de laatste levensfase thuis is om daar te sterven, zijn er mogelijkheden om een korte periode in een van onze hospices te verblijven. Bijvoorbeeld om pijn onder controle krijgen. Of om mantelzorgers even op adem te laten komen.
De zorgbemiddelaar kan u informeren. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Hospice Ijsselstein Interieur slaapkamer groen

Herstellen in Zorghotel De Wartburg

Komt u uit het ziekenhuis en ziet er tegenop om direct naar huis te moeten, bijvoorbeeld omdat u alleen woont of omdat het huis nog niet is aangepast? Dan kan herstellen in het zorghotel De Wartburg een oplossing bieden. Of kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed, of dat u het verblijf zelf moet bekostigen, hangt af van uw situatie.

Zorghotel De Wartburg eenpersoonskamer

Logeren in Zorghotel De Wartburg

Zoekt u een vakantieverblijf, waar ook zorg voor handen is? Misschien wilt u een familielid in de buurt laten overnachten, maar heeft hij of zij ook zorg nodig? Ook dan kunt u in Zorghotel De Wartburg terecht. Wij hebben kamers voor één of voor twee personen. In overleg met u leveren wij de benodigde zorg. In noodgevallen kan altijd een arts in consult geroepen worden.

Zorghotel De Wartburg locatie restaurant

De zorgbemiddelaar kan u informeren over mogelijkheden en kosten over tijdelijk verblijf en herstellen in Zorghotel De Wartburg. U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.

Regelen en kosten

Voor een tijdelijk verblijf heeft u mogelijk een indicatie nodig. Waar u kunt verblijven hangt af van de zorg die u nodig heeft en (soms) van uw indicatie. De zorgbemiddelaar kan u hierover informeren. Dat geldt ook voor vergoedingen en kosten.

U bereikt de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau
t 030 - 282 22 77
e servicebureau@axioncontinu.nl