Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wartburg Serviceappartementen Exterieur

Serviceappartementen

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar wel met voorzieningen binnen handbereik? Dan is een serviceappartement misschien iets voor u.

U huurt zelfstandig een serviceappartement en kunt gebruik maken van voorzieningen in het woonzorgcentrum. In alle serviceappartementen kan AxionContinu wijkverpleging (thuiszorg) bieden. In de gemeente IJsselstein, gemeente Lopik en gemeente Utrecht bieden wij huishoudelijke hulp voor mensen met een Wlz-indicatie.

Afrekening servicekosten komt voor 1 oktober

U bent van ons gewend dat u voor 1 juli de afrekening servicekosten ontvangt. Helaas gaat dat, door de drukte, dit jaar niet lukken bij iedereen.

Dit jaar ontvangt u de afrekening misschien iets later, maar uiterlijk voor 1 oktober a.s. Onze excuses voor het ongemak!

Informatie over huren

Heeft u vragen over de verhuur van de serviceappartementen? Of de administratie rondom de verhuur? Neem dan contact op met onze verhuuradministratie. Wij hebben een telefonisch spreekuur op maandag en donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 030 – 282 22 51. Of via e-mail: verhuuradministratie@axioncontinu.nl.

Spreekuren op locatie

  • In de Bijenkershoek hebben wij spreekuur op de eerste en derde donderdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur.
  • In De Hooghe Camp hebben wij spreekuur elke tweede donderdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur.
  • In de Wartburg hebben wij spreekuur elke vierde donderdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur.
Informatie over zorg
Als u thuiszorg nodig heeft, kan AxionContinu dat bieden. Denk daarbij aan hulp bij het douchen of het innemen van medicatie tot verzorging of intensieve verpleging. Heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt u contact opnemen met het Servicebureau. De wijkverpleegkundige neemt contact met u op of komt bij u langs om uw aanvraag te bespreken en afspraken te maken.

Huishoudelijke hulp
Heeft of krijgt u een indicatie via de Wlz (Wet langdurige zorg)? En wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? Dan kunt u huishoudelijke zorg van AxionContinu inschakelen.

Kijk ook op Zorg & diensten thuis.

Overige vragen?
Neem contact op met het Servicebureau van AxionContinu.

Verpleeghuiszorg Thuis

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om in een serviceappartement te wonen?

Voor de woningen geldt dat inschrijven mogelijk is vanaf 65 jaar. U kunt voor informatie contact opnemen met de verhuuradministratie.
t 030 - 282 22 51
e verhuuradministratie@axioncontinu.nl.

Zijn er wachtlijsten?

Er is niet altijd direct een woning voor u beschikbaar. Hier vindt u het document met de meest recente wachttijden.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de verhuuradministratie.
t 030 - 282 22 51
e verhuuradministratie@axioncontinu.nl

Wat is het verschil tussen een serviceappartement en een aanleunwoning?

Er is geen verschil. Vroeger werden deze huizen aanleunwoningen genoemd, tegenwoordig spreken we van serviceappartementen.

Kan ik kiezen waar ik wil gaan wonen?

U huurt zelfstandig de woning en bepaalt zelf waar u wilt wonen.