Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wartburg Serviceappartementen Exterieur

Serviceappartementen

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar wel met voorzieningen binnen handbereik? Dan is een serviceappartement misschien iets voor u.

U huurt zelfstandig een serviceappartement en kunt gebruik maken van voorzieningen in het woonzorgcentrum. In alle serviceappartementen kan AxionContinu wijkverpleging (thuiszorg) bieden. In de gemeente IJsselstein, gemeente Lopik en gemeente Utrecht bieden wij huishoudelijke hulp voor mensen met een Wlz-indicatie.

Informatie over huren

Heeft u vragen over de verhuur van de serviceappartementen? Of de administratie rondom de verhuur? Neem dan contact op met onze verhuuradministratie. Wij hebben een telefonisch spreekuur op maandag en donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 030 – 282 22 51. Of via e-mail: verhuuradministratie@axioncontinu.nl.

Vragen over wachtlijsten
De medewerkers van de verhuuradministratie geven geen informatie over de plek op de wachtlijst. Kandidaten staan op de wachtlijst en krijgen bericht als zij aan de beurt zijn.
De wachtlijst is opgebouwd uit allerlei voorkeuren en urgenties en wij zijn afhankelijk van mutaties. Momenteel zitten onze wachtlijsten erg vol, houdt rekening met een minimale inschrijftijd van 2 jaar.

Huurprijzen
Voor de sociale huur woningen zijn de huurprijzen vanaf €590,64 kale huurprijs. Voor de vrije sector woningen zijn de huurprijzen
€885,78 kale huurprijs.

Lees hier de klantreis van woningzoekende tot huurder van een serviceappartement

Telefonische spreekuren:
Op maandag en donderdag van 11:00 – 12:00 uur zijn er telefonische spreekuren.

Wij zullen later dit jaar informatiemomenten plannen voor woningzoekenden om een beeld te krijgen bij de locaties en de verschillende appartementen. Zodra hier meer over bekend is, leest u dit op onze website.

Informatie over zorg
Als u thuiszorg nodig heeft, kan AxionContinu dat bieden. Denk daarbij aan hulp bij het douchen of het innemen van medicatie tot verzorging of intensieve verpleging. Heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt u contact opnemen met het Servicebureau. De wijkverpleegkundige neemt contact met u op of komt bij u langs om uw aanvraag te bespreken en afspraken te maken.

Huishoudelijke hulp
Heeft of krijgt u een indicatie via de Wlz (Wet langdurige zorg)? En wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? Dan kunt u huishoudelijke zorg van AxionContinu inschakelen.

Kijk ook op Zorg & diensten thuis.

Overige vragen?
Neem contact op met het Servicebureau van AxionContinu.

Verpleeghuiszorg Thuis

Inschrijven serviceappartementen

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om in een serviceappartement te wonen?

Voor de woningen geldt dat inschrijven mogelijk is vanaf 65 jaar. U kunt zich inschrijven via ons inschrijfformulier, te vinden op deze webpagina.

Zijn er wachtlijsten?

Er is niet altijd direct een woning voor u beschikbaar. Wij kunnen helaas geen informatie over de wachtlijst geven.


Wat is het verschil tussen een serviceappartement en een aanleunwoning?

Er is geen verschil. Vroeger werden deze huizen aanleunwoningen genoemd, tegenwoordig spreken we van serviceappartementen.

Kan ik kiezen waar ik wil gaan wonen?

U huurt zelfstandig de woning en bepaalt zelf waar u wilt wonen.