Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Revalideren krachtoefeningen

Revalidatie en herstel

Gaat u revalideren na een operatie, ziekte of ongeval, dan kunt u terecht bij AxionContinu. In één van onze drie revalidatielocaties kunt u gericht en comfortabel revalideren en werken aan uw revalidatie. Afhankelijk van uw aandoening en behandeling kunt u bij een van de drie locaties terecht. Wij leveren Topcare en zijn expert in verschillende complexe aandoeningen, zodat u altijd op de juiste plek bent.

Waar kunt u terecht?

Revalidatie en herstel heeft drie locaties. Afhankelijk van uw aandoening en behandeling kunt u bij een van de drie locaties terecht. De zorgbemiddelaar bespreekt welke mogelijkheden er voor u zijn.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om voor revalidatietherapie of tijdelijk verblijf in aanmerking te komen, heeft u een indicatie voor geriatrische revalidatiezorg nodig. Onze specialist ouderengeneeskunde stelt de indicatie. Deze arts bepaalt ook hoelang uw revalidatietraject duurt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Servicebureau.

"Ik wil zo snel mogelijk in een goede conditie zijn om weer een rondje golf te kunnen spelen."
- Meneer Van Maat

Behandeling en ondersteuning ná uw verblijf

Gaat u terug naar huis, maar kunt u nog wat ondersteuning gebruiken? Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw behandeling bij uw vertrouwde behandelaar voorzetten. U komt vanuit huis naar ons toe. Dat noemen we poliklinische behandeling.
Heeft u zorg en ondersteuning in de vorm van wijkverpleging? Of andere ondersteuning thuis. Hier vindt u de mogelijkheden. Ons Servicebureau informeert u graag.

Revalideren loopband

Overbruggingsafdeling

Is het niet mogelijk om na revalidatieperiode terug te keren naar huis? En wacht u tot u kunt verhuizen in het woonzorgcentrum van uw keuze. Is het niet mogelijk om na revalidatieperiode terug te keren naar huis? Dan bieden wij de mogelijkheid om voor maximale termijn van 3 maanden bij ons te verblijven op zogenaamde schakel afdeling op de Parkgraaf. Dat is mogelijk als u een Wlz-indicatie heeft. Ons uitgangspunt dat u tijdens uw tijdelijke verblijf uw leven zoveel mogelijk op uw eigen manier moet kunnen leiden, in een zo prettig mogelijk leefklimaat.

Samenwerking

AxionContinu heeft met diverse ziekenhuizen uit de regio een nauwe samenwerking rondom revalidatie van patiënten. Dit zorgt voor een heldere overdracht en een snelle informatie-uitwisseling waardoor uw therapie en behandeling bij ons naadloos aansluit op die van het ziekenhuis.

Meer weten?

Als uw meer wilt weten over revalidatie en herstel neem dan contact op met ons Servicebureau.