Cliëntportaal

  

AxionContinu vindt het belangrijk om u te betrekken bij de zorg en behandeling die wij aan u verlenen, zodat u zoveel mogelijk uw eigen regie kunt behouden. Daarom bieden we u de mogelijkheid om via het Cliëntportaal uw eigen zorgdossier in te zien. In dit dossier staat onder andere welke zorg u krijgt en er staan afspraken in over de uitvoering daarvan.

Wat is het Cliëntportaal? 
Het Cliëntportaal is een beveiligde website waar u op elk moment uw zorgplan en rapportages kunt inkijken via uw computer, laptop of tablet. Aan de rechterkant van het scherm vindt u de gebruikersvoorwaarden en een handleiding 

Voor wie is het Cliëntportaal? 
Het Cliëntportaal is voor de cliënt zelf of hun wettelijk vertegenwoordiger en/of gemachtigd eerste contactpersoon.

We geven uitsluitend toegang aan de cliënt zelf, aan de gemachtigd eerste contactpersoon of wettelijk vertegenwoordiger. De bevoegde persoon moet al bij ons geregistreerd zijn als wettelijk vertegenwoordiger of gemachtigd eerste contactpersoon. Indien een cliënt wilsbekwaam is, moet er bij de aanvraag door een eerste contactpersoon altijd een ondertekende toestemmingsverklaring van de cliënt worden toegevoegd. Deze toestemmingsverklaring vindt u aan de rechterkant van het scherm onder het kopje 'Downsloads clientportaal'. Alle overige aanvragen nemen wij niet in behandeling.

Indien u bij ons niet geregistreerd staat als eerste contactpersoon maar dat dit wel bent, neemt u contact op met de betrokken EV-er / PB-er (eerste verantwoordelijke).

Wilt u zich aanmelden voor het Cliëntportaal? Klik dan op deze link: Aanmelden.

Heeft u al een account voor het Cliëntportaal? Klik dan op deze link om te kunnen inloggen: Inloggen.

Hier vindt u linken naar diverse video's die meer uitleg geven over het cliëntportaal. Dit zijn algemene instructievideo’s. Het kan dus zijn dat uw scherm andere kleuren heeft of er anders uitziet of dat bepaalde functionaliteiten bij ons niet werken.

1. Inloggen:

Cliëntportaal - Inloggen from PinkRoccade Healthcare on Vimeo.

2. Instellingen

3. Startscherm

4. Agenda
In tegenstelling tot wat in de video wordt vermeld, worden uw zorg- en therapieafspraken niet via het Cliëntportaal getoond. In de nabije toekomst breiden wij de functionaliteiten van het Cliëntportaal uit en worden ook de agenda-afspraken getoond.

5. Dossier
In de video zijn voorbeelden van rapportages en vragenlijsten te vinden. In de gebruikershandleiding vind u specifiek van welke rapportages wij gebruik maken, inclusief een korte toelichting.

6. Berichten

7. Gegevens

Weet u zeker dat u zich wilt afmelden?
Dat kan alleen vanuit het e-mailadres waarmee u zich heeft aangemeld.