Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schutseplein Exterieur serviceappartementen

Serviceappartementen Schutseplein

Naast woonzorgcentrum De Schutse staat een complex met 26 serviceappartementen: Schutseplein.

De appartementen

De appartementen zijn bedoeld voor senioren van 65 jaar en ouder. De woningen zijn allemaal gelijk in grootte en geschikt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Elk appartement is gelijkvloers en heeft een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en een balkon of tuin.
Er is een oproepsysteem voor alarmering. In geval van nood kan er hulp vanuit De Schutse komen.

De Schutse Een fijne dag Neutraal Scrabble

Voorzieningen

Bewoners van het Schutseplein kunnen gebruik maken van het restaurant in de De Schutse. In het woonzorgcentrum is ook een voorziening voor dagbesteding voor senioren met lichamelijke beperkingen en/of geheugenproblemen. Om gebruik te maken van deze dagbesteding heeft u een Wmo-indicatie nodig, die kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van de gemeente Lopik. Ons Servicebureau kan u informeren.

Actief bezig zijn

In het woonzorgcentrum worden incidenteel activiteiten georganiseerd waar bewoners van de serviceappartementen aan kunnen deelnemen. Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd. U kunt een pas aanschaffen, de Schutse-pas, waarmee u korting krijgt als u deelneemt.

Sfeerbeelden

Hier vindt u sfeerbeelden van de serviceappartementen.

Plattegrond

Klik hier voor een plattegrond van de appartementen.

Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie over huren

Inschrijven en kosten Schutseplein

Wilt u graag in een serviceappartement van het Schutseplein wonen? U kunt zich dan inschrijven via dit inschrijfformulier. U komt dan op de wachtlijst. Zodra u aan de beurt bent, nemen wij contact met u op.

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen éénmalig €25,-. Het verlengen van de inschrijving kost €10,-* per jaar. Via de machtiging op het inschrijfformulier verleent u ons toestemming om de kosten te incasseren van uw bankrekening, na deze betaling is uw inschrijving geldig.

Invullen en opsturen

U kunt het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier en de machtiging per mail sturen naar verhuuradministratie@axioncontinu.nl

Liever per post? Dat kan naar:
AxionContinu
T.a.v. Verhuuradministratie
Antwoordnummer 52257
3502 WB Utrecht

*Indien noodzakelijk wordt dit bedrag jaarlijks geïndexeerd.

Toewijzing

De minimale leeftijd bij inschrijving is 65 jaar. Als u bent ingeschreven voor een serviceappartement nemen wij telefonisch of schriftelijk contact met u op zodra u aan de beurt bent.

Geen zorgindicatie nodig
Om in aanmerking te komen voor een serviceappartement, heeft u geen zorgindicatie nodig.

Inkomen

Wij zijn verplicht om sociale huurwoningen passend toe te wijzen. De Rijksoverheid heeft hiervoor regels opgesteld. Dit houdt in dat wij u geen sociale huur woning mogen aanbieden als uw inkomen hoger is dan € 47.699,- voor een alleenstaande en € 52.671,- voor een meerpersoonshuishouden sociale huur (2024)

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor huurtoeslag?
Kijk dan voor meer informatie en een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Huishoudelijke hulp

Wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? U kunt een aanvraag doen voor huishoudelijke zorg bij het Wmo-loket van de gemeente waar uw woont.

IJsselstein of Lopik
In IJsselstein of Lopik kunt u met een Wlz-indicatie huishoudelijke zorg bij AxionContinu aanvragen. Wij helpen u bijvoorbeeld met stofzuigen, het sanitair schoonmaken of de was ophangen. Wij leveren geen huishoudelijk hulp aan mensen met een Wmo-beschikking. De gemeente informeert u waar u met een Wmo-beschikking huishoudelijke hulp kunt aanvragen.

Utrecht
In Utrecht leveren wij geen huishoudelijke zorg. U regelt huishoudelijke hulp via het Wmo-loket van de gemeente Utrecht.

Meer informatie over de serviceappartementen

Heeft u vragen over de verhuur van de serviceappartementen? Of de administratie rondom de verhuur? Neem contact op met onze verhuuradministratie.

Vragen over wachtlijst? De verhuuradministratie geeft geen informatie over de wachtlijst. Kandidaten krijgen bericht als zij aan de beurt zijn.

De Schutse Locatie Exterieur vooraanzicht

Meer weten over woonzorgcentrum
De Schutse?

Lees het hier