Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Beeld website beeldmerk 2

Alles over dagactiviteiten

U wordt een dagje ouder, wilt bezig blijven en kan ondersteuning gebruiken. Kom naar één van onze dagactiviteitencentra in Utrecht, IJsselstein of Lopik. Daar kunt u terecht voor dagbehandeling en dagbesteding. Samen met u maken we er een mooie dag van. Met fijne bewegingsactiviteiten, met fitness voor het brein en met sociaal contact. Maar vooral: met volop deskundige aandacht voor ú. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

Een kijkje binnen

Wat krijgt u aangeboden in het dagactiviteitencentrum?

We bieden veel verschillende activiteiten aan. Daarbij kijken wij altijd naar wat ú graag doet. Veel activiteiten doen we vaak in groepsverband. U bepaalt bij welke activiteiten u wilt aansluiten.

Hoe komt u in aanmerking?

Veel van onze bezoekers hebben geheugenproblemen. Anderen hebben begeleiding nodig bij de dagstructuur of behoefte aan sociale contacten. Voor deelname aan een activiteitencentrum is een indicatie nodig. Een indicatie krijgt u van de huisarts, het Buurtteam, Breed Sociaal Loket of het Team Sociaal Domein.

Hulp nodig bij het regelen?

Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Stuur een mail of bel naar het Servicebureau en vraag naar het Zorgbemiddeling Thuis.

Openingstijden en vervoer

Onze dagactiviteitencentra zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. In bijna alle gevallen wordt vervoer van en naar uw woning vergoed. De zorgbemiddelaar informeert u daar over.