Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Isselwaerde Locatie Exterieur voorkant

Dagactiviteitencentrum De Isselhof (IJsselstein)

Woont u zelfstandig en heeft u behoefte aan andere mensen ontmoeten en gezelligheid? Of kunt u wel wat hulp gebruiken omdat u de diagnose dementie hebt gekregen? Dan is het bezoeken van dagactiviteitencentrum De Isselhof misschien iets voor u.

De Isselhof maakt deel uit van woonzorgcentrum Isselwaerde in hartje IJsselstein.

Dagactiviteiten hoepels client en medewerker

Wat biedt het dagactiviteitencentrum

Het dagactiviteitencentrum biedt in een dagstructuur verschillende activiteiten aan. Zoals koffiedrinken, beweegactiviteiten, tekenen en schilderen, wandelen, spelletjes doen, zingen en geheugentraining. U kunt meedoen aan de activiteiten die bij u passen. Onze medewerkers kijken samen met u wat voor u zinvol en prettig is.

Op maat én samen

U krijgt een programma op maat dat bij u past. Zoveel mogelijk activiteiten vinden in een groep plaats. Is bewegen bijvoorbeeld goed voor u, dan is het wel zo leuk om met anderen een beweegactiviteit te doen. Samen schilderen aan een grote tafel is veel gezelliger dan alleen. Onze medewerkers kijken steeds wat u als bezoeker prettig vindt.

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.

Alles over dagactiviteiten