Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Knipsel Isselhof website gebouw

Dagactiviteitencentrum De Isselhof (IJsselstein)

U wordt een dagje ouder, wilt bezig blijven en kunt ondersteuning gebruiken. Kom dan naar dagactiviteitencentrum De Isselhof in IJsselstein. Samen met u maken we er een mooie dag van. Met fijne bewegingsactiviteiten, met fitness voor het brein en met sociaal contact. Maar vooral: met volop deskundige aandacht voor ú. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

De Isselhof maakt deel uit van woonzorgcentrum Isselwaerde in hartje IJsselstein.

Wat biedt het dagactiviteitencentrum

Het dagactiviteitencentrum biedt in een dagstructuur verschillende activiteiten aan. We nemen bijvoorbeeld de krant door, drinken koffie en maken een wandeling door de stad. U werkt aan uw conditie in de sportzaal en door geheugentraining. Regelmatig komt een van de Utrechtse musea met een kunstwerk bij ons op bezoek. En een paar keer per jaar maken we een gezellig uitstapje.Mocht het nodig zijn, dan krijgt u bij ons zorg en behandeling. Bijvoorbeeld fysiotherapie, psychotherapie, muziektherapie of logopedie. Daarvoor moet de huisarts of de casemanager een indicatie geven.

Wandelen 2 voorjaar 2022
Knipsel website isselhof

Op maat én samen

Het dagprogramma is voor het grootste deel in groepsverband. Wij kijken daarbij altijd naar wat ú graag doet. U bepaalt bij welke activiteiten u wilt aansluiten. Maakt u graag een praatje met een ander? Of bent u liever soms even op uzelf? Het kan allemaal.

Meer weten

Download hier de folder over dagactiviteitencentrum De Isselhof.

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.