Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bijnkershoek gebouw website

Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek (Utrecht)

Als u een dagje ouder wordt, wilt u natuurlijk wel fit blijven. Ook al bent u misschien niet meer zo actief als vroeger. Kom naar dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek in Utrecht. Samen met u maken we er een mooie dag van. Met fijne bewegingsactiviteiten, met fitness voor het brein en met sociaal contact. Maar vooral: met volop deskundige aandacht voor ú. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

Het dagactiviteitencentrum heeft eigen ruimtes op de begane grond van het woonzorgcentrum. Bezoekers kunnen gebruik maken van voorzieningen als het restaurant.

Wat biedt het dagactiviteitencentrum

Het dagactiviteitencentrum biedt in een dagstructuur verschillende activiteiten aan. Zo maken we een wandeling in de wijk, drinken koffie, doen een spel of creatieve actviiteiten. Regelmatig komt een van de Utrechtse musea met een kunstwerk bij ons op bezoek. En een paar keer per jaar maken we zelf een gezellig uitstapje.

Bijnkershoek website
Foto rummy

Op maat én samen

Het dagprogramma is voor het grootste deel in groepsverband. Wij kijken daarbij altijd naar wat ú graag doet. U bepaalt bij welke activiteiten u wilt aansluiten. Maakt u graag een praatje met een ander? Of bent u liever soms even op uzelf? Het kan allemaal.

Meer weten?

Download hier de folder over dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek.

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.