Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Axion Continu thuiszorg 6922

Wijkverpleging

Heeft thuis zorg en ondersteuning nodig? Dat kan AxionContinu u bieden. Dit varieert van hulp bij de dagelijkse verzorging en medicijngebruik tot aan wondzorg en specialistische verpleging. Ook voor begeleiding van u of uw mantelzorger bent u bij ons aan het juiste adres.

U heeft zorg nodig

Als u wijkverpleging nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons servicebureau. Zij verwijzen u door naar het team dat bij u in de wijk de zorg aan huis levert. Er komt dan een wijkverpleegkundige bij u langs om samen met u uw zorgvraag in beeld te brengen en afspraken te maken.

Servicebureau

Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Neem contact op met ons servicebureau
030 - 282 22 77
servicebureau@axioncontinu.nl

Neem contact op

Persoonlijk en flexibel

Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk een goed beeld te krijgen van uw situatie. Daarom neemt de wijkverpleegkundige van het thuiszorgteam persoonlijk contact met u op. Zij inventariseert uw situatie en kijkt met u welke zorg het beste past bij uw wensen en indicatie.
Op basis hiervan worden afspraken gemaakt wat er moet gebeuren en wanneer. Deze afspraken worden vastgelegd in uw zorgdossier. Een medewerker van ons zorgteam komt dan op de afgesproken (zorg)momenten bij u langs.

Een team bij u in de buurt

De wijkverpleging van AxionContinu werkt met kleine teams, ook bij u in de buurt. Als u hulp en ondersteuning nodig heeft, bespreekt de wijkverpleegkundige dit met u. Dit zijn onze teams.

Specialistische teams

Soms is het nodig of fijn als een gespecialiseerde verpleegkundige naar u toe komt om u de juiste zorg en ondersteuning te bieden. AxionContinu heeft twee specialistische teams. Eén voor wondzorg. En één palliatieve- en oncologische zorg (zorg in de laatste levensfase en zorg voor mensen met kanker). Dit zijn onze teams.

Kunt u zelf de deur niet openen?

Als u zelf de deur niet kunt openen, geeft het u misschien een prettig gevoel dat de mensen die voor u zorgen altijd bij u naar binnen kunnen als dat nodig is. Dit kan met het cKey sleutelkastje.

Meer over het sleutelkastje

Wat kost wijkverpleging?

De wijkverpleging valt onder de Zorgverzekeringswet (Zvw). De wijkverpleegkundige doet een intake en bepaalt dan uw zorgvraag. De kosten voor wijkverpleging vallen onder de basisverzekering, er is geen eigen risico en geen eigen bijdrage. Ook uw huisarts of het ziekenhuis kunnen wijkverpleegkundige zorg bij u inzetten.

PGB

Wilt u een indicatie aanvragen voor een Persoonsgebonden Budget (PGB)? Of heeft u een PGB en wilt u gebruik maken van onze zorg? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaar. Zij kan u informeren over de mogelijkheden. U komt in contact met de zorgbemiddelaar via ons Servicebureau.