Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Specialistische teams

Soms is het nodig of fijn als een gespecialiseerde verpleegkundige naar u toe komt om u de juiste zorg en ondersteuning te bieden. AxionContinu heeft drie specialistische teams. Eén voor wondzorg, één voor oncologische zorg (zorg voor mensen met kanker) en één voor palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase).

Wondzorg

Hoe eerder een wond op de juiste manier wordt behandeld, hoe beter genezing mogelijk is. Denk aan een pijnlijke huidscheuring die vaak bij ouderen voorkomt, druk- of schuurplekken of een operatiewond. De wondverpleegkundigen van AxionContinu hebben de kennis om wonden goed te behandelen.

Met u kijkt de wondverpleegkundige hoe uw wond het beste behandeld kan worden en wat bij u past. Maar ook bespreken zij met u ervoor kunt zorgen u geen wond krijgt om de zo een vaak langdurige behandeling te voorkomen. Lees hier meer over de werkwijze van het wondzorgteam.

Heeft uw al wijkverpleging van AxionContinu? Dan kan de wijkverpleegkundige de wondverpleegkundige inschakelen. U kunt ook zelf contact opnemen met het wondzorgteam.

Wondzorg Tier Jolanda Annemieke Herfst 21 Contact

In contact met de wondverpleegkundige

Palliatieve zorg

Als u niet meer beter kunt worden, kunt u in de laatste levensfase zorg en ondersteuning krijgen van een gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve zorg. De palliatieve zorg is er op gericht samen te zorgen voor de best mogelijke kwaliteit van leven in de laatste levensfase en rondom het sterven.

De verpleegkundige palliatieve zorg probeert klachten op lichamelijk, geestelijk, sociaal en spiritueel gebied zoveel mogelijk te verlichten. Natuurlijk in overleg met uw huisarts.
Daarnaast heeft de verpleegkundige palliatieve zorg ook aandacht voor uw naaste(n).

Heeft uw al wijkverpleging van Axioncontinu? Dan kan de wijkverpleegkundige deze inschakelen. U kunt ook zelf contact opnemen met de verpleegkundigen palliatieve zorg.

Lees hier de folder.

Contact met verpleegkundige palliatieve zorg

Gineke Driessen
T 06 34 52 45 44


Zorg bij kanker

Als u kanker heeft, is soms meer specifieke kennis nodig om u de juiste ondersteuning te geven. Dan kunt u een beroep doen op de gespecialiseerd verpleegkundige oncologische zorg van Axioncontinu.

De verpleegkundige beantwoordt uw vragen, geeft advies en zoekt samen met u naar praktische oplossingen.

Heeft uw al wijkverpleging van Axioncontinu? Dan kan de wijkverpleegkundige deze inschakelen. U kunt ook zelf contact opnemen met de verpleegkundigen.

Lees hier de folder.

Contact met verpleegkundige oncologische zorg

Ella van Oort
T 06 40 42 09 59

Marjan van Zwieten

T 06 13 51 61 08