Serviceappartementen De Hooghe Camp

Aan de rand van het historische centrum van IJsselstein, in een groene en parkachtige omgeving, staat een complex met 165 serviceappartementen: De Hooghe Camp. Hier wonen senioren geheel zelfstandig maar kunnen, als dat vroeg of laat nodig is, diverse vormen van thuiszorg of huishoudelijke hulp ontvangen. Een veilig idee. Naast het complex staat woonzorgcentrum Mariënstein

De appartementen
De appartementen zijn bedoeld voor senioren van 65 jaar en ouder en geschikt voor zowel alleenstaanden als paren. De woningen zijn zo opgezet dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen.
Alle appartementen zijn gelijkvloers en hebben een open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Sommige appartementen hebben een balkon of een tuin.

De Hooghe Camp I en II
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen oud- en nieuwbouw. De oudbouw wordt De Hooghe Camp I genoemd. De nieuwbouw, die uit 1998 stamt, De Hooghe Camp II. De appartementen in De Hooghe Camp I variëren in grootte. In de Hooghe Camp II zijn twee types.

Zorg nodig?
Als u thuiszorg nodig heeft, nu of in de toekomst, kan AxionContinu onder meer wijkverpleging of het Volledig Pakket Thuis bieden. Denk daarbij aan hulp bij het douchen of het innemen van medicatie tot intensieve verpleging. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Ook huishoudelijke hulp kunt u afnemen bij AxionContinu.
Heeft u thuiszorg nodig? Dan kunt contact opnemen met het Servicebureau. De wijkverpleegkundige komt vervolgens bij u langs om uw aanvraag te bespreken en afspraken te maken.
Huishoudelijke hulp regelt u via het Wmo-loket van de gemeente IJsselstein. Als u een beschikking heeft, kan AxionContinu huishoudelijke hulp bieden. U kunt bij ons Servicebureau terecht voor alle vragen over thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Service 
Bewoners van De Hooghe Camp kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Mariënstein. In het woonzorgcentrum zijn bijvoorbeeld een winkel en een kapsalon. Een kopje koffie drinken of de maaltijd gebruiken kan in het restaurant, De Tamboerijn.

Actief bezig zijn
Als bewoner van De Hooghe Camp kunt u deelnemen aan een aantal activiteiten in Mariënstein. U kunt daarbij denken aan de bingo, beweegactiviteiten of creatieve verenigingen. Om deel te nemen heeft u een cultureel paspoort nodig. Dat kunt u in Mariënstein aanschaffen.

Appartementen
Er wordt onderscheid gemaakt tussen de oud- en nieuwbouw, waarbij de nieuwbouw uit 1998 stamt. De oudbouw wordt de Hooghe Camp I genoemd, de nieuwbouw de Hooghe Camp II. In de Hooghe Camp I zijn appartementen met een variatie aan indeling beschikbaar. In de Hooghe Camp II zijn er twee types.

Hooghe Camp I


Hier kunt u een plattegrond downloaden van één van de appartementen van de Hooghe Camp I.

Hooghe Camp II

Hieronder treft u een fotoimpressie aan van een appartement uit de Hooghe Camp II.

    

Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Appartementen
Er wordt onderscheid gemaakt tussen de oud- en nieuwbouw, waarbij de nieuwbouw uit 2001 stamt. De oudbouw wordt de Hooghe Camp I genoemd, de nieuwebouw de Hooghe Camp II. In de Hooghe Camp I zijn appartementen met een variatie aan indeling beschikbaar. In de Hooghe Camp twee zijn er twee types.

Klik hier voor een voorbeeld van een appartement in de Hooghe Camp I.

Klik hier voor een plattegrond van appartement type A in de Hooghe Camp II.
Klik hier voor een plattegrond van appartement type B in de Hooghe Camp II.

Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.