Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

B7 A8102 Irene Verheul vrijwilliger

Steunpunt BuurSaam IJsselstein

U woont in de omgeving van het woonzorgcentrum in Mariënstein. En u kunt wel wat gezelligheid of ondersteuning gebruiken. Dan kunt u terecht bij het Steunpunt BuurSaam van AxionContinu. Wij kennen de voorzieningen en mogelijkheden binnen zorg & welzijn en helpen u graag.

Bij het Steunpunt BuurSaam van AxionContinu vinden ook regelmatig activiteiten plaats. Bekijk hier het activiteitenoverzicht van komende maand!

Hoe meld ik mijn hulpvraag bij het steunpunt?

Heeft u een hulpvraag, wilt u deelnemen aam een activiteit, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag wat uw wens is en helpen u graag verder.
Tineke Zwambag, coördinator Steunpunt Buursaam, tel: 06-83799799 of e-mail: tzwambag@axioncontinu.nl.
Yvonne Thess, medewerker welzijn, tel: 030- 6881714 of email: ythess@axioncontinu.nl.

Waarvoor kunt u terecht bij Steunpunt BuurSaam?

Gezellige activiteiten
U bent van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het steunpunt. Bijvoorbeeld een bingo-, spel- of muziekmiddag. Voor sommige activiteiten vragen we een kleine bijdrage. U leest het programma met activiteiten in de nieuwsbrief die verspreid wordt bij de Hooghe Camp en rond woonzorgcentrum Mariënstein. U kunt ook het programma ook lezen op onze website.

Hulpvragen

U kunt bij ons terecht voor allerlei hulpvragen. Wij bespreken graag wat uw wens is. Onze mensen van de steunpunten koppelen uw hulpvraag aan vrijwilligers of bewoners in de buurt. We zijn daarbij altijd op zoek naar een goede match. Vanuit het steunpunt werken we ook samen met andere organisaties in de buurt.

Voorbeelden van activiteiten zijn:  

  • Samen koffiedrinken of een spelletje spelen.
  • Samen wandelen, fietsen of sporten.
  • Samen naar de bingo, film, muziekmiddag etc.
  • Vervoer naar het ziekenhuis of een familielid.
  • Samen naar de markt of de winkel.
  • Digitale ondersteuning, bijvoorbeeld voor hulp met de telefoon/tablet of het aansluiten van de televisie. Maar ook hulp bij beeldbellen met kinderen of kleinkinderen.

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om iets te betekenen voor uw buurtgenoot?

Uw hulp is van harte welkom! Samen met u kijken we waar uw interesses liggen, wat het beste bij u past. Natuurlijk begeleiden wij u als vrijwilliger. Aanmelden kan via Tineke Zwambag, coördinator Steunpunt BuurSaam, via telefoonnummer: 06-83799799 of via e-mail: tzwambag@axioncontinu.nl. U kunt ook contact opnemen met Yvonne Thess, medewerker welzijn via telefoonnummer: 030- 6881714 of via email: ythess@axioncontinu.nl.

Klik hier voor meer informatie

Adres Steunpunt BuurSaam

Benschopperweg 14
3401 BV IJsselstein
(in het pand van woonzorgcentrum Mariënstein)

Meer over het woonzorgcentrum of onze serviceappartementen