Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Domstate

Welkom bij Revalidatiecentrum Domstate, dé plek voor revalidatie na ziekte, ongeval of operatie. Hier werkt u onder begeleiding van ons revalidatieteam aan uw herstel. Gelegen nabij het prachtige park Transwijk in Utrecht, biedt Domstate een comfortabel en aangenaam verblijf tijdens uw revalidatietraject.

Is Domstate iets voor u?

Domstate biedt gespecialiseerde (geriatrische) revalidatiezorg voor hart-, long-, oncologische en orthopedische aandoeningen. Als thuis revalideren geen optie is, bent u bij Domstate op de goede plek.

"Ik wil zo snel mogelijk weer zelfstandig kunnen lopen. Naast de therapiemomenten, doe ik op mijn kamer ook zelf oefeningen."
- Ria (76)
Revalideren brug 2

Verblijf

Domstate heeft 84 kamers, verdeeld over zes etages. Alle kamers, met eigen sanitair, zijn voorzien van voldoende kastruimte, een koelkast, een comfortabel zitje en een flat-screentelevisie. De verlichting kunt u naar eigen smaak afstellen en in de muren wijzen kleine led-lichtjes u ’s nachts de weg naar de badkamer. Alle kamers hebben de grote ramen die tot de grond doorlopen en een frans balkon. Verder kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van televisie. In het hele gebouw is een gratis wifi beschikbaar.

Domstate kamer


Eten en drinken

In Domstate bent u welkom in het gezellige en sfeervol ingerichte Restaurant Nul30. U kunt hier genieten van onze smakelijke en gevarieerde dagmenu’s.

Lees meer Lees minder
Domstate client bij buffet restaurant Nul30

Tegen een meerprijs kunt u ook gerechten van de kleine kaart bestellen. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. Ook uw familie en vrienden zijn van harte welkom. Schuif gezellig aan en laat u verrassen!

Utrechtse kunst
De sfeervolle kleurige inrichting is geïnspireerd op historische elementen uit Utrecht. U kunt bijvoorbeeld de plattegrond van de Utrechtse Domkerk overal in het ontwerp terugvinden. Ook is de kunst aan de muren geïnspireerd op het thema Utrecht en gemaakt door Utrechtse kunstenaars.

Domstate locatie gebouw

Virtuele rondleiding

Wilt u alvast een kijkje nemen op onze locatie? Bekijk dan hier de virtuele rondleiding.

Klik hier
Domstate locatie restaurant 2

Voorzieningen

 • Receptie
 • Restaurant Nul30
 • Buitenterras
 • Binnentuin
 • Behandelruimtes
 • Loungeruimte
 • Kapper
 • Giftshop
 • Wasvoorziening
 • Openbaar vervoer stopt voor de deur
 • Gratis parkeren
 • Gratis wifi

Therapie en zorg

Domstate beschikt over een eigen therapieteam. Het team bestaat uit artsen, fysiotherapeuten en een ergotherapeut, allen gespecialiseerd in revalidatie. Daarnaast kan een psycholoog, diëtiste of logopediste ingezet worden. Vanzelfsprekend werken zij nauw samen met de behandelend specialist uit het ziekenhuis die u behandeld heeft. Ook het zorgteam, dat bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden, is gespecialiseerd in revalidatie. Zij spreken met u af welke zorg en begeleiding zij bieden. Uw zorgindicatie en persoonlijke doelstellingen zijn daarin leidend.

Lees meer Lees minder

Zelf actief aan de slag
Niet alleen de met u afgesproken therapieën maken deel uit van het behandelprogramma. Ook dagelijkse handelingen als wassen en aankleden vallen er onder. Wij moedigen u daarnaast ook aan om zelfstandig tussendoor te oefenen. Natuurlijk binnen uw mogelijkheden. Met onze én uw eigen inzet zorgen we ervoor dat u zo goed mogelijk en verantwoord hersteld.

Revalideren fietstraining met rolstoel

Samenwerking met De Parkgraaf

Pal naast Domstate staat De Parkgraaf, beide gebouwen zijn met een gang verbonden. Waarvoor u bij ons behandeld wordt, bepaalt de locatie waar u verblijft. Zo heeft u altijd het juiste team van experts op het gebied van uw aandoening om u heen.

Vergoedingen en kosten

Het verblijf in een revalidatiecentrum is in de regel heel betaalbaar. Hier leest u er alles over.

Lichtkunstwerk Domstate Kunst en Cultuur staand

Lichtkunstwerk Domstate

De Utrechtse dichter Ingmar Heytze maakte speciaal voor AxionContinu een gedicht om stil te staan bij het eerste coronajaar. Hij heeft daarmee woorden gegeven aan deze ingrijpende tijd bij AxionContinu. "Mild en toch zwaar, maar wel met hoop." Ontwerper Lotte van Laatum maakte van het gedicht een lichtkunstwerk dat in het donker te zien is op de gevel van Domstate.

Lees meer

Meer informatie over Domstate

Wilt u meer weten over revalideren en herstellen in Domstate? Het Servicebureau helpt. Neem contact met hen op via: