Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Domstate

Optimaal herstellen op een plek die van alle gemakken is voorzien en waar u de beste zorg en therapie ontvangt. Daarvoor kunt u terecht in Domstate, centrum voor revalidatie en herstel. Domstate ligt vlakbij het mooie park Transwijk in Utrecht en biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval.

Is Domstate iets voor u?

AxionContinu is gespecialiseerd in revalidatie bij onder meer longproblemen (COPD), CVA (hersenbloeding/beroerte), hartproblemen, oncologie en orthopedie (nieuwe heup). Hier ziet u waarvoor u bij ons terecht kunt.

"Mijn partner wordt bij alles betrokken, dat is fijn voor als ik straks weer thuis ben"
- Ria (76)
Revalideren brug 2

Verblijf

Domstate heeft 84 kamers, verdeeld over zes etages. Alle kamers, met eigen sanitair, zijn voorzien van voldoende kastruimte, een koelkast, een comfortabel zitje en een flat-screentelevisie. De verlichting kunt u naar eigen smaak afstellen en in de muren wijzen kleine led-lichtjes u ’s nachts de weg naar de badkamer. Verder kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van wifi en televisie. . Alle kamers hebben de grote ramen die tot de grond doorlopen en een frans balkon.

Domstate kamer


Eten en drinken

In Domstate bent u welkom in het gezellige en sfeervol ingerichte Restaurant Nul30. U kunt hier genieten van onze smakelijke en gevarieerde dagmenu’s.

Lees meer Lees minder
Domstate client bij buffet restaurant Nul30

Tegen een meerprijs kunt u ook gerechten van de kleine kaart bestellen. Uiteraard houden wij rekening met dieetwensen. Heeft u zin in een vers kopje koffie, een gezellige high tea of een goed glas wijn bij het eten? Het kan allemaal. Ook uw familie en vrienden zijn van harte welkom. Schuif gezellig aan en laat u verrassen!

Utrechtse kunst
De sfeervolle kleurige inrichting is geïnspireerd op historische elementen uit Utrecht. U kunt bijvoorbeeld de plattegrond van de Utrechtse Domkerk overal in het ontwerp terugvinden. Ook is de kunst aan de muren geïnspireerd op het thema Utrecht en gemaakt door Utrechtse kunstenaars.

Therapie en zorg

AxionContinu heeft jarenlange expertise op het gebied van revalidatie van onder andere orthopedie, oncologie, CVA, COPD en algemene revalidatie. Domstate beschikt over een eigen therapieteam. Het team bestaat uit artsen, fysiotherapeuten en een ergotherapeut, allen gespecialiseerd in revalidatie. Daarnaast kan een psycholoog, diëtiste of logopediste ingezet worden. Vanzelfsprekend werken zij nauw samen met de behandelend specialist uit het ziekenhuis die u behandeld heeft. Ook het zorgteam, dat bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden, is gespecialiseerd in revalidatie. Zij spreken met u af welke zorg en begeleiding zij bieden. Uw zorgindicatie en persoonlijke doelstellingen zijn daarin leidend.

Revalideren fietstraining met rolstoel

Zorg & zorgprofielen

 • Zorgprofiel VV9b / revalidatie Grz
 • Herstelzorg
 • Kortdurend verblijf
 • ELV Hoog
 • Eerstelijns zorg: fysiotherapie
Domstate locatie restaurant 2

Voorzieningen

 • Receptie
 • Restaurant Nul30
 • Buitenterras
 • Binnentuin
 • Behandelruimtes
 • Loungeruimte
 • Atelier
 • Kapper
 • Giftshop
 • Wasvoorziening

Samenwerking met De Parkgraaf

Pal naast Domstate staat De Parkgraaf, beide gebouwen zijn met een gang verbonden. Waarvoor u bij ons behandeld wordt, bepaalt de locatie waar u verblijft. Zo heeft u altijd het juiste team van experts op het gebied van uw aandoening om u heen.

Vergoedingen en kosten

Het verblijf in een centrum voor revalidatie en herstel of in een zorghotel is in de regel heel betaalbaar. Hier leest u er alles over.

Een fijne dag

Naast een comfortabel en prettig verblijf doen wij ons best om u ook een fijne dag te bezorgen tijdens uw revalidatie of herstel. Samen bekijken we hoe u de dag wilt besteden en wat aansluit bij uw belangstelling. Ook halen we geregeld kunst en cultuur in huis, zoals:

Lichtkunstwerk Domstate Kunst en Cultuur staand

Lichtkunstwerk Domstate

De Utrechtse dichter Ingmar Heytze maakte speciaal voor AxionContinu een gedicht om stil te staan bij het eerste coronajaar. Hij heeft daarmee woorden gegeven aan deze ingrijpende tijd bij AxionContinu. "Mild en toch zwaar, maar wel met hoop." Ontwerper Lotte van Laatum maakte van het gedicht een lichtkunstwerk dat in het donker te zien is op de gevel van Domstate.

Lees meer

Meer informatie over Domstate

Wilt u meer weten over revalideren en herstellen in Domstate? Het Servicebureau helpt. Neem contact met hen op via: