Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

MG 0872 thuiszorg

Huishoudelijke zorg

Heeft of krijgt u een indicatie via de Wlz (Wet langdurige zorg)? En wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? Dan kunt u huishoudelijke zorg van AxionContinu inschakelen.

Persoonlijk plan

Samen met u bespreken wij wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn in de uren die voor u beschikbaar zijn. Met u maken wij een ‘schoonmaakplan’, dat is afgestemd op uw individuele situatie.

Aanvullende zorg en ondersteuning
Onze medewerkers zijn professionals en komen regelmatig bij u over de vloer. Als u naast hulp in de huishouding ook aanvullende zorg nodig heeft, kunnen zij dat tijdig signaleren. Het kan dan gaan om aanvullende diensten die wij in uw wijk leveren. AxionContinu heeft veel deskundigheid in huis en wij kunnen de onderstaande aanvullende diensten leveren. Samen met u zoeken we de beste oplossing.


Huishoudelijke hulp regelen

Woont u in de gemeente Utrecht, gemeente Lopik of gemeente IJsselstein en heeft u een indicatie via de Wet langdurige zorg (Wlz)? Neem dan contact met ons op om de huishoudelijke zorg te regelen.

Aanvullende zorg en ondersteuning

Onze medewerkers zijn professionals en komen regelmatig bij u over de vloer. Als u naast hulp in de huishouding ook aanvullende zorg nodig heeft, kunnen zij dat tijdig signaleren. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld fysiotherapie, verpleegkundige zorg of personenalarmering. AxionContinu heeft veel deskundigheid in huis en wij kunnen deze aanvullende diensten leveren. Samen met u zoeken we de beste oplossing.

Veelgestelde vragen

Ik kan de deur niet open doen, hoe komen jullie bij mij binnen?

Als u zelf de deur niet kunt openen, geeft het u misschien een prettig gevoel dat de mensen die voor u zorgen altijd bij u naar binnen kunnen als dat nodig is. Maar u wilt liever niet iedereen een sleutel geven, of uw sleutel ergens buiten verstoppen. Met cKey kunnen zorgmedewerkers en mantelzorgers ook naar binnen als u zelf even niet naar de deur kunt of wilt komen. Klik hier voor meer informatie over dit veilige sleutelkastje.

Wat is het verschil tussen huishoudelijke hulp en huishoudelijke zorg?

Dat is hetzelfde. Maar omdat onze medewerkers zien u geregeld en kunnen signaleren of aanvullende zorg en ondersteuning is, daarom spreken wij van huishoudelijke zorg.

Waarom geven jullie alleen huishoudelijke hulp met Wlz indicatie?

De gemeentes bepalen welke organisaties huishoudelijke hulp mogen geven. De gemeente Utrecht is met andere aanbieders in zee gegaan voor huishoudelijke voor mensen zonder een Wlz-indicatie.

Heeft of krijgt u een indicatie via de Wlz (Wet langdurige zorg)? En wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? Dan kunt u huishoudelijke zorg van AxionContinu inschakelen. AxionContinu biedt de WLZ-huishouding aan in de gemeente Lopik, gemeente IJsselstein en gemeente Utrecht.