Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Thuis Medicijnvertrekker

Automatische medicijnverstrekker

Kunt u wel hulp gebruiken bij het op tijd en veilig innemen van uw medicijnen? Dan is een volautomatische medicijnverstrekker misschien iets voor u.

Hoe werkt het?

De automatische medicijnverstrekker is een kastje ter grootte van een broodrooster, dat bij u thuis wordt geïnstalleerd. Onze thuiszorgmedewerker vult het eens per week met uw medicijnen. Als het tijd is om uw medicijnen in te nemen, piept het apparaat. U drukt op de knop en het apparaat verstrekt de juiste medicijnen. Vergeet u uw medicijnen te nemen, dan wordt u gebeld. Als u niet reageert, komt de thuiszorgmedewerker poolshoogte nemen. Wel zo veilig dus.

De medicijnverstrekker is heel gebruiksvriendelijk. Natuurlijk begeleiden wij u bij het goed leren gebruiken van het apparaat.

Kosten en deelname

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Lijkt automatische medicijnverstrekking u wel iets? Bespreek het met uw wijkverpleegkundige of bel met onze medewerkers van het Servicebureau.

Servicebureau