Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Schutse Locatie Exterieur sloot

Dagactiviteitencentrum De Schutsehof (Lopik)

U wordt een dagje ouder, wilt bezig blijven en kunt ondersteuning gebruiken. Kom dan naar dagactiviteitencentrum De Schutsehof in Lopik. Samen met u maken we er een mooie dag van. Met fijne bewegingsactiviteiten, met fitness voor het brein en met sociaal contact. Maar vooral: met volop deskundige aandacht voor ú. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

De Schutsehof is gevestigd in het kleinschalige woonzorgcentrum De Schutse en ligt in het hart van het dorp. Met een eigen ingang en een royaal terras hebben de bezoekers hun eigen ruimte.

Wat biedt het dagactiviteitencentrum

Het dagactiviteitencentrum biedt in een dagstructuur verschillende activiteiten aan We maken bijvoorbeeld samen een wandeling naar de winkels in het dorp, drinken gezellig koffie, spelen een gezelschapsspelletje of zijn creatief bezig. Regelmatig komt een van de Utrechtse musea met een kunstwerk bij ons op bezoek. En een paar keer per jaar maken we zelf een gezellig uitstapje.

Spelletje Wijsneus spelen2
Dagactiviteiten clienten schilderen om tafel

Op maat én samen

Het dagprogramma is voor het grootste deel in groepsverband. Wij kijken daarbij altijd naar wat ú graag doet. U bepaalt bij welke activiteiten u wilt aansluiten. Maakt u graag een praatje met een ander? Of bent u liever soms even op uzelf? Het kan allemaal.

Meer weten?

Download hier de folder over dagactiviteitencentrum De Schutsehof.

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.

Fiestlabyrinth

Fietslabyrint

Bewegen is belangrijk. Met een fietslabyrint willen we onze cliënten op een veilige manier laten fietsen en bewegen. Help u mee dit mogelijk te maken?

Doneer nu en word Vriend