Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Marienstein Een fijne dag Neutraal Kaarten

Dagactiviteitencentrum De Gildenborgh (Utrecht)

Woont u zelfstandig en heeft u behoefte aan andere mensen ontmoeten en gezelligheid? Of kunt u wel wat hulp gebruiken om u de diagnose dementie hebt gekregen? Dan is het bezoeken van dagactiviteitencentrum De Gildenborgh misschien iets voor u.

De Gildenborgh heeft een eigen locatie aan de rand van het mooie Park Transwijk. Op loopafstand zijn een stadstuin en een stadsboerderij. Het pand wordt gedeeld met dagactiviteitencentrum Marhaban.

Wat biedt het Dagbestedingscentrum

Het dagbestedingscentrum biedt in een dagstructuur verschillende activiteiten aan. Zoals koffiedrinken, beweegactiviteiten, tekenen en schilderen, wandelen, spelletjes doen, zingen en geheugentraining. U kunt meedoen aan de activiteiten die bij u passen. Onze medewerkers kijken samen met u wat voor u zinvol en prettig is.

Dagactiviteiten clienten schilderen om tafel

Op maat én samen

U krijgt een programma op maat dat bij u past. Zoveel mogelijk activiteiten vinden in een groep plaats. Is bewegen bijvoorbeeld goed voor u, dan is het wel zo leuk om met anderen een beweegactiviteit te doen. Samen schilderen aan een grote tafel is veel gezelliger dan alleen. Onze medewerkers kijken steeds wat u als bezoeker prettig vindt.

Alles over dagactiviteiten

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.