Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gildenborgh 3 website

Dagactiviteitencentrum De Gildenborgh (Utrecht)

U wordt een dagje ouder, wilt bezig blijven en kunt ondersteuning gebruiken. Kom dan naar dagactiviteitencentrum De Gildenborgh in Utrecht. Samen met u maken we er een mooie dag van. Met sport en bewegen, met fitness voor het brein en met sociaal contact. Maar vooral: met volop deskundige aandacht voor ú. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen.

De Gildenborgh heeft een eigen locatie aan de rand van het mooie Park Transwijk. Op loopafstand zijn een stadstuin en een stadsboerderij. Het pand wordt gedeeld met dagactiviteitencentrum Marhaban.

Wat biedt het dagactiviteitencentrum

Heeft u interesse in kunst, muziek, sport en bewegen? Dan bent u in dagactiviteitencentrum De Gildenborgh aan het goede adres. We werken aan uw conditie in de fitnessruimte, doen creatieve kunstopdrachten of kijken samen een concert. Regelmatig komen Utrechtse musea met een deel van de collectie bij ons op bezoek. En een paar keer per jaar gaan we er zelf op uit.

Gildenborgh2 website
Knipsel website bijnkershoek

Op maat én samen

Het dagprogramma is voor het grootste deel in groepsverband. Wij kijken daarbij altijd naar wat ú graag doet. U bepaalt bij welke activiteiten u wilt aansluiten. Maakt u graag een praatje met een ander? Of bent u liever soms even op uzelf? Het kan allemaal.


Meer weten?

Download hier de folder over dagactiviteitencentrum De Gildenborgh.

Alles over dagactiviteiten

Ontlasten mantelzorger

U kunt ook naar het dagactiviteitencentrum komen om uw mantelzorger (tijdelijk) te ontlasten.

Hoe vaak kan ik naar het dagactiviteitencentrum?

U kunt een of meerdere dagdelen per week naar het dagactiviteitencentrum. Hoe vaak u kunt komen, hangt van uw persoonlijke situatie af.