Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kosten

Nalatenschap

Een mooi leven voor bewoners en cliënten van AxionContinu, daar zet de Vriendenstichting van AxionContinu zich graag voor in. Ook via uw testament kunt u bijdragen aan een fijn leven voor al onze cliënten en de activiteiten die de Vriendenstichting mogelijk maakt.

Door (een deel van) uw nalatenschap te bestemmen voor de Vriendenstichting van AxionContinu bent u van grote betekenis voor de zorg van AxionContinu en het welzijn van onze cliënten. U kunt uw nalatenschap een specifieke bestemming geven zoals Appeltaartconcerten, Voetjes van de vloer of activiteiten die bewegen mogelijk maken.

Ons rekeningnummer: NL06 RABO 0349548080 tnv Vriendenstichting AxionContinu. RSIN/ Fiscaal nummer: 852663304

Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen zodat u uw nalatenschap kunt bestemmen zoals u dat wilt. U kunt ons een e-mail sturen zodat we contact me u kunnen opnemen info@axioncontinu.nl.

De Vriendenstichting van AxionContinu heeft de ANBI status. Over nalatenschappen hoeft daarom geen erfbelasting te worden afgedragen. Uw nalatenschap komt 100% ten goede aan de projecten van de Vrienden Stichting.