Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wonen Een fijne dag Appeltaartconcerten

Appeltaartconcerten

De stichting Appeltaartconcerten organiseert concerten met klassieke muziek voor een zo breed mogelijk publiek. De muziek wordt uitgevoerd door professionele musici, met name van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Het ontstaan

Michiel Holtrop, de oprichter van de Appeltaartconcerten, speelde al jaren concerten voor cliënten van AxionContinu. Vanuit deze concerten ontstond het idee om er iets extra’s bij te organiseren. Het werd een lekker stuk appeltaart om zo ook de smaak- en reukzintuigen te prikkelen. De eerste Appeltaartconcerten vonden begin 2013 bij AxionContinu plaats en inmiddels zijn ze een prachtig jaarlijks terugkerend evenement. Vanwege het succes worden de concerten nu ook in andere steden gegeven en is er een eigen stichting opgericht.

Lees meer Lees minder

De concerten zijn vrij toegankelijk en buren, schoolkinderen, familieleden of mantelzorgers zijn ook van harte welkom. Daarnaast zijn er ook concerten voor mensen met dementie en familieleden in een rustige, huiselijke omgeving. Samen de mooiste klassieke muziek beleven staat centraal. De afgelopen edities van de Appeltaartconcerten zijn onder andere mede mogelijk gemaakt door het VSB fonds, de Van Baaren Stichting, de Gemeente Utrecht, Fonds Sluyterman van Loo, Prins Bernard cultuurfonds, Stichting Carel Nengerman Fonds, Deli XL en Tivoli Vredenburg.

Wonen Een fijne dag Kunst cultuur welzijn Appeltaartconcerten

Vriendenstichting

De Appeltaartconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vriendenstichting van AxionContinu.

Doneer en word Vriend