Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Publicaties

Kwaliteitsverslag

Klik hier voor het kwaliteitsverslag 2020

Reglement Raad van bestuur

Klik hier voor het reglement Raad van bestuur 2020

Kennisreeks

Dementie. Een wereld op zich. Herziene uitgave.
Complex gedrag. Als omgang ingewikkeld is.
Kunst en cultuur, onmisbaar in het leven
Palliatieve zorg. Over kwaliteit van leven.
Vitaliteit, Zin in het leven
Revalidatie, Samen werken aan herstel
Mantelzorg, Partners in zorg
Kleurrijke Zorg, Intercultureel wonen en werken
Dementie, een wereld op zich
Roze Ouderen, over een homovriendelijk beleid
Wilt u een gedrukt exemplaar van één van deze uitgaven ontvangen, stuur dan een mail met uw naam en adres naar servicebureau@axioncontinu.nl , U kunt ook een exemplaar bij de receptie van een van onze zorglocaties in Utrecht, IJsselstein of Lopik afhalen.

Overige publicaties

  • Presentie: 'Ik zie je'‘ is een boekje van een bijzonder project bij AxionContinu, waarbij het gaat om de juiste aandacht te geven aan een bewoner. In de uitgave staan mooie voorbeelden en wordt de zogenoemde presentiemethode beschreven.

Boeken

  • Onze toekomst is niet grijs, een kleurrijk boek over wonen, werken en revalideren bij AxionContinu.
  • De Wartburg, met een rijke historie naar een mooie toekomst.
  • Isselwaerde, in het hart van IJsselstein: een boek dat gaat over de bewoners, hun naasten en medewerkers van Isselwaerde en de IJsselsteiners. Hoe zij samen leven en werken in het warme hart van IJsselstein.
  • Leve het hospice. Hoezo Leve het hospice? In een hospice gaan mensen toch dood? Ja, dat klopt, maar dit boek laat zien hoe betekenisvol die laatste dagen of weken nog kunnen zijn. Als je goed wordt verzorgd, er ruimte ontstaat om je angsten of zorgen te delen, en er gekeken wordt naar wat je wél kunt, dan kunnen de laatste weken van je leven ook een tijd van bezinning of reflectie zijn. Lees hier meer over Leve het hospice en hoe u het boek kunt bestellen.