Voorhoeve

Woonzorgcentrum Voorhoeve
Van Heuven Goedhartlaan 3
3527 CE UTRECHT
t 030 - 295 38 53
f 030 - 295 38 88

Virtuele rondleiding
Wilt u onze locatie Voorhoeve van binnen bekijken? Klik dan hier voor de virtuele rondleiding.Ligging
Woonzorgcentrum Voorhoeve ligt tussen de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Oog in Al, omgeven  door een prachtige tuin. Het in 1996 geopende woonzorgcentrum Voorhoeve is klein en modern. Winkels en openbaar vervoer liggen op loopafstand en het complex beschikt over een eigen parkeerterrein.Wonen
Woonzorgcentrum Voorhoeve biedt plaats aan ongeveer 125 bewoners en beschikt over vier afdelingen met een - en tweepersoonskamers. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan de privacy van de bewoners. 
De vier afdelingen tellen elk ongeveer dertig bedden. Twee afdelingen zijn vooral bedoeld voor ouderen die wegens geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. De andere twee afdelingen zijn bestemd voor mensen met een lichamelijke handicap. 
Woonzorgcentrum Voorhoeve onderscheidt zich door de open, lichte sfeer en de combinatie van privacy en huiselijkheid. De kamers zijn licht en ruim en beschikken over uitstekende sanitaire voorzieningen. Elke afdeling heeft een eigen woonkamer en verschillende hoekjes waar bewoners overdag verblijven.
Er zijn volop voorzieningen in Woonzorgcentrum Voorhoeve. Zo is er een pedicure en een kapsalon.Zorg
Voorhoeve biedt een brede combinatie van zorgvormen. Het zorgaanbod omvat ondermeer langdurige zorg voor mensen die blijvend zijn aangewezen op verpleeghuiszorg. Mensen met psychische of geheugenproblemen kunnen in het huis terecht voor een zinvolle dagbesteding. Tijdelijke opname behoort ook tot de mogelijkheden in Voorhoeve.
Er zijn ook aanvullende diensten, regelmatig is er bijvoorbeeld een opticien, pedicure, audicien en een tandtechniker in huis.
Mensen met een korte levensverwachting kunnen in Voorhoeve terecht voor palliatieve zorg. Hier kunnen zij in een rustige, prettige en huiselijke omgeving de laatste fase van hun leven doorbrengen.


Behandeling
In het Voorhoeve worden de volgende behandelingen aangeboden:

Dagbehandeling psycho-geriatrie
Langdurige zorg 

Diverse behandelingen

Servicebureau

Vragen over zorg?
Bel ons Servicebureau 030-2822277 of stuur een e-mail.
Voor alle overige vragen: 030-282 22 00.