Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Sport en bewegen

Het trainen van spieren en gewrichten is belangrijk. Zo blijven lichaam en geest sterk en vitaal. We dagen u graag uit om uw conditie op peil te houden.

In de fitnessruimte of de sportzaal

In De Gildenborgh in Utrecht is een fitnessruimte. Hier kunt u onder begeleiding aan uw conditiewerken. In De Isselhof in IJsselstein is een sportzaal waar we sportieve activiteiten organiseren. In onze andere locaties doen we beweegactiviteiten in de huiskamer of op een andere plek.

Beweegspellen

We nodigen u graag om mee te doen aan beweegspellen. Zoals een potje voetbal, sjoelen, koersbal of kegelen. Plezier staat bij alles wat we doen voorop!
Bij De Gildenborgh in Utrecht en De Isselhof in IJsselstein liggen prachtige jeu de boules-banen. Houdt u van biljarten? In de meeste locaties staat een biljarttafel.

Wandelen

De Gildenborgh ligt naast Park Transwijk in Utrecht. De stadstuin en stadsboerderij nodigen uit om er te wandelen. Overal staan bankjes om even te zitten en te genieten. Rondom De Bijnkershoek ligt een mooie tuin .De Schutsehof in Lopik en De Isselhof in IJsselstein liggen in het hart van het dorp. Dat biedt mogelijkheden om heerlijk te wandelen, een terrasje te pakken of een boodschap te doen.