Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

AC Iconen Basis WEB4

Leuke uitjes

Geregeld gaan we erop uit. Het is gezellig én u komt even uit uw dagelijkse routine.

Samen eropuit

Een uitje kan in de buurt zijn, zoals wandeling maken en dan een terrasje pakken of een ijsje eten. Of een bezoekje aan een winkel, de markt of de braderie. Een paar keer per jaar gaan we naar een museum, een dierentuin, een botanische tuin of een tuincentrum. Onze dagactiviteitencentra hebben een busje tot hun beschikking waarmee we op pad gaan.

Utrechtse musea

We organiseren leuke uitstapjes naar Utrechtse musea. Een ervaren museumdocent of een gids neemt u mee door het museum. Tijdens deze bezoeken is er veel ruimte voor interactie en eigen inbreng van de deelnemers. Er worden vragen gesteld, verhalen gedeeld en herinneringen opgehaald.

Uitjes in huis

Ook in huis organiseren we regelmatig uitjes. Denk aan een filmmiddag met een hapje en drankje of samen bbq-en. Daarnaast kunt u genieten van optredens van professionele musici van Stichting Apeltaartconcerten, die regelmatig langskomen. Een aantal keer per jaar komt een ervaren museumdocent naar het dagactiviteitencentrum met een koffer vol museumobjecten uit een van de Utrechtse musea. Tijdens deze bezoeken is er veel ruimte voor gesprek. Ook krijgen locaties regelmatig bezoek van vrijwilligers die langskomen met speciaal opgeleide honden waarmee u kunt knuffelen. Soms komen studenten langs, die gezelschapspelletjes komen spelen.