Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hof van leeuwesteyn zuid web
18 jul.

Hof van Leeuwesteyn, bijzonder wooncomplex voor senioren

De bouw van wooncomplex Hof van Leeuwesteyn is in volle gang. De appartementen zijn voor senioren die hier willen blijven wonen ook als zij zorg en ondersteuning nodig hebben én die graag buren ontmoeten. Inschrijven is mogelijk vanaf dit najaar. AxionContinu gaat de zorg leveren aan bewoners die dat nodig hebben.

Bijzonder wooncomplex

Hof van Leeuwesteyn, dat Woonin bouwt, wordt een bijzonder wooncomplex in Leidsche Rijn. Het bestaat uit 94 sociale huurappartementen voor senioren (55+) en 17 eengezinswoningen. Hof van Leeuwesteyn wordt een plek waar bewoners betrokken zijn er naar elkaar omkijken. Ook als bewoners wat meer zorg en ondersteuning nodig hebben, kunnen ze hier blijven wonen. Dat komt door drie dingen. Het gebouw en de appartementen zijn hier op ingericht. Zo zijn de galerijen extra breed en zijn er plekken voor scootmobiels.

AxionContinu kan zorg aan huis leveren. Betrokken buren kunnen het verschil maken. De aandacht, de gezelligheid en de extra hulp van andere bewoners zijn waardevol. Dat zorgt er ook voor dat mensen een dagje langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Langer Thuis

Dit woonconcept past bij AxionContinu. Wij willen het ouderen mogelijk maken zo lang als mogelijk is zelfstandig thuis te blijven wonen. Voor zorg en ondersteuning hebben wij verschillende diensten.

Inschrijven vanaf dit najaar

Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2024 opgeleverd. Inschrijven is nu nog niet mogelijk. De advertenties van de woningen verschijnen dit najaar op de website van Woonin. Daar kunnen belangstellenden op reageren. Houd deze website in de gaten.

Meer weten?

Op onze website vindt u meer informatie over Hof van Leeuwesteyn.