Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Opleveren van de kamer appartement

Opleveren kamer of appartement

Welke aanleiding er ook is, op een bepaald moment moet uw appartement worden opgeleverd. Als u verhuist, weet u dat van tevoren. Op de dag van uw vertrek levert u uw appartement op. Vooraf wordt met u overlegd over de staat waarin het appartement wordt opgeleverd. Bij overlijden levert de familie in goed overleg na maximaal zeven dagen het appartement op.

Waar moet ik rekening mee houden?

Bij de oplevering van een kamer of appartement zijn een aantal punten belangrijk:

  • Breng zelf grof vuil, meubels, tv en dergelijke weg. Dit kan kosteloos bij een afvalscheidingsstations. Het is niet mogelijk uw grofvuil in de containers van het woonzorgcentrum achter te laten. Wij zijn genoodzaakt eventuele kosten die hieruit voorkomen door te belasten.
  • Heeft u medische apparatuur of hulpmiddelen gehuurd? Zorg er dan zelf voor dat deze worden teruggebracht.
  • Maak een afspraak met een medewerker van de technische dienst of facilitaire zaken voor de oplevering van het appartement. Mochten er gebreken geconstateerd worden, dan zijn deze voor rekening van uw familie/zaakgelastigde. Voor eventuele herstelwerkzaamheden spreken we een datum af, wanneer het gereed moet zijn.

Contact met een zorgbemiddelaar