Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leeuwesteyn impressie beeld 6
24 jan.

Wonen in Hof van Leeuwesteyn, iets voor u?

In of net voor de zomer wordt Hof van Leeuwesteyn opgeleverd. In dit wooncomplex in Leidsche Rijn komen ook twintig zorgwoningen voor senioren. AxionContinu levert daar zorg, zodat mensen met een WLZ-indicatie veilig langer thuis kunt blijven wonen. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op 29 of 31 januari! Heeft u belangstelling voor een zorgwoning, meldt u dan uiterlijk 9 februari aan.

Bijzonder wooncomplex

Hof van Leeuwesteyn is een bijzonder wooncomplex waar bewoners betrokken zijn bij elkaar en naar elkaar omkijken. Zo komen er een gemeenschappelijke binnentuin en huiskamer, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Dat zorgt voor aanspraak en gezelligheid.

Er komen 94 sociale huurappartementen voor senioren, waarvan 20 zorgwoningen. Er komen ook 17 eengezinswoningen. De zorgwoningen zijn woningen waar u zelfstandig woont en die geschikt zijn om thuis verpleeghuiszorg te krijgen. Denk aan brede deuren en geen drempels.

De plek

Hof van Leeuwesteyn ligt bij het Amsterdam-Rijnkanaal, tussen de Gele Brug en de Dafne Schippersburg, en Leidsche Rijn Centrum is dichtbij. Het complex is in de zomer van 2024 (of mogelijk iets eerder) klaar.

Inloopbijeenkomst

We vertellen u meer over wonen in Hof van Leeuwesteyn, het gebouw, de woningen en de zorg. Ook geven we informatie over het verhuurproces en de toewijzing van de woningen.

Waar: Indekerngezond aan de Kopenhagenstraat 41 in Utrecht.
Wanneer: 29 januari (15.00 - 16.30 uur) en 31 januari 2024 (19.00 - 20.30 uur)
Graag aanmelden via deze pagina

Zorgwoning

Een zorgwoning is een sociale huurwoning waar u thuis (intensieve) zorg krijgt. U huurt het appartement van Woonin. U krijgt zorg van AxionContinu. Ons Langer Thuis-team is ervoor om u veilig langer thuis te laten wonen. Voor een zorgwoning heeft u een indicatie VV4 of hoger nodig.

Wanneer komt u in aanmerking?

We zetten hier op een rij wanneer u in aanmerking komt voor een zorgwoning.
U kunt op basis van uw inkomen een sociale huurwoning huren. Dat betekent dat uw inkomen per jaar niet hoger mag zijn dan € 47.699 voor een alleenstaande en € 52.671 voor tweepersoonshuishouden. Dit zijn de bedragen voor 2024.
U heeft een Wlz-indicatie VV4, VV5 of VV6.
U bent bereid in Hof van Leeuwesteyn uw zorg te ontvangen van AxionContinu, ook als u nu zorg heeft van een andere zorgorganisatie.
Stellen kunnen een zorgwoning huren als één van de twee een WLZ-zorgindicatie VV4 of hoger heeft. Allebei een indicatie kan natuurlijk ook.

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor een zorgwoning in Hof van Leeuwesteyn? Dan kunt u uiterlijk tot 9 februari uw interesse voor een zorgwoning aangeven bij het servicebureau van AxionContinu (vragen naar Zorgbemiddeling): tel. 030-282 22 77 of mail: servicebureau@axioncontinu.nl.In het voorjaar worden de woningen toegewezen. Dan hoort u van Woonin of u een zorgwoning kunt huren of op een wachtlijst wordt geplaatst.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Hof van Leeuwesteyn? Dan kunt u kijken op de website https://www.woonin.nl/projecten/hof-van-leeuwesteyn/. Daar kunt u onder andere ook de plattegronden bekijken en een virtuele tour doen.