Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Foto chirurgen 2
14 jun.

Traumachirurgen op de fiets bij Domstate

30 traumachirurgen en partners van het St. Antonius ziekenhuis kwamen vandaag langs bij onze locatie Domstate in Utrecht. Het St. Antonius ziekenhuis organiseerde de 'Jong voor Oud' fietstocht en stopte bij verschillende zorgpartners in Utrecht. Met deze fietstocht vragen zij aandacht voor de zorg voor kwetsbare ouderen met een gebroken heup.

Het bezoek

Rond 10:00 uur kwam de groep fietsers langs bij Domstate voor koffie, tompouce en korte rondleiding door het revalidatiecentrum. Daarna vervolgden de fietsers hun route.

Jisca Vrancken, specialist ouderengeneeskunde: “Wij zijn blij met dit initiatief. Het is ontzettend belangrijk dat er aandacht gevraagd wordt voor kwetsbare ouderen met een heupfractuur. Er is meer geld nodig voor onderzoek en hieraan kun je nu zelf ook financieel een bijdrage leveren''.

Tanja Naastepad, divisiedirecteur Revalidatie & Herstel: “Om dit initiatief te ondersteunen zullen wij voor iedere trauma-revalidant die hier het afgelopen jaar heeft gerevalideerd 1 euro doneren. Ook zullen we het belang kenbaar maken onder onze revalidanten”.

Foto Tanja cheque

Doneren

Wilt u ook geld doneren? Ga naar Go Fund me om uw bijdrage te leveren.