Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Marie Claire 2
08 apr.

Marie-Claire van Hek neemt afscheid als bestuurder van AxionContinu

Marie-Claire van Hek neemt na ruim 4,5 jaar afscheid als bestuurder van AxionContinu. Ze heeft besloten om de overstap te maken naar het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Ze gaat daar per 1 juni 2024 aan de slag als lid raad van bestuur.

Marie-Claire van Hek heeft met veel plezier en energie gewerkt voor AxionContinu. Ze kijkt met dankbaarheid terug op de samenwerking met haar collega-bestuurder Martin den Hartog, de Raad van Toezicht, cliënten en collega’s. ‘Samen hebben we een goed fundament gelegd waarop de organisatie kan voortbouwen en kan werken aan een toekomstbestendige ouderenzorg.’ Ook kijkt ze terug op een goede samenwerking met de partners in de regio.

Opvolging

Els van der Wilden, voorzitter van de Raad van Toezicht: ‘We zijn Marie-Claire dankbaar voor haar inzet de afgelopen jaren en feliciteren haar met deze mooie volgende stap in haar carrière als bestuurder.’De Raad van Toezicht start de procedure voor de opvolging van Marie-Claire. Voor de directe opvolging wordt momenteel een interim-lid raad van bestuur geworven.