Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huiskamer van toen
05 jul.

Magische 'Huiskamer van Toen' bij 't Huis aan de Vecht

De winst van het EK voetbal in 1988, André van Duin die optrad met de Dolly Dots, en de maanlanding in 1963. Zomaar wat mooie tv-momenten die voorbijkwamen in de magische Huiskamer van Toen. Bewoners van woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht worden zo meegenomen naar bijzondere momenten uit het verleden. Dat brengt mooie herinneringen terug. ''Och toen was mijn dochter net geboren’, zei een mevrouw toen ze het fragment van de maanlanding zag.''

Een initiatief van VodafoneZiggo

De Huiskamer van Toen is een initiatief van VodafoneZiggo. Dit bedrijf maakt met de huiskamer een ronde langs verpleeghuizen. Op 4 en 5 juli staan ze in 't Huis aan de Vecht. Ze gaan in gesprek met bewoners samen met mensen van het Ouderenfonds. Met een goede kop koffie, die een barista schenkt!

Er is een kleine huiskamer nagebouwd, met interactieve muren met foto’s en video materiaal van vroeger die het interieur tot leven laten komen. De huiskamer wordt ondersteund met muziek uit die tijd. Mensen stappen even terug in de tijd en herleven herinneringen.

Huiskamer van toen 2