Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vrijwilligersfeest 6
27 mei

Feestje voor vrijwilligers van AxionContinu!

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Bij AxionContinu zijn maar liefst 1000 mensen actief als vrijwilliger, en daar zijn we enorm blij mee, vertelt Saskia Hoogkamer, manager Welzijn. "Daarom organiseren we elk jaar een speciale dag om hen in het zonnetje te zetten. Dit jaar vond deze dag plaats op 24 mei."

Waardevolle contactmomenten

Vrijwilligers zorgen ervoor dat AxionContinu een stukje mooier, bruisender, sfeervoller en gezelliger is. Saskia bedankte de vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid. "Met jullie aanwezigheid zorgen jullie voor aandacht, plezier, reuring, en brengen jullie troost. Jullie hebben waardevolle contactmomenten met cliënten en zorgen ervoor dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Dat is enorm belangrijk, zeker in deze tijd waarin de werkdruk in de zorg zo hoog is."

Festival

De bijeenkomst had de uitstraling van een festival. Er was van alles te doen en te eten. Er werden diverse workshops aangeboden, zoals mozaïeken, djembé spelen, en creatieve sessies. Vrijwilligers konden zich ook laten verwennen met stoel- en handmassages. Daarnaast waren er allerlei activiteiten om aan deel te nemen, zoals darten, silent disco, vissen en een fotobooth. Natuurlijk was er volop eten: pizza, friet, soep en een bar met lekkere drankjes. De dag werd opgeluisterd door muziek van een troubadour en afgesloten met een optreden van ons eigen vrijwilligerskoor, Eigenwijs. De sfeer was gezellig en er werd veel gelachen. Volgend jaar weer!

Vrijwilligersfeest 3