Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Drie Ringen Locatie Exterieur Binnentuin

Voorzieningen en activiteiten De Drie Ringen

De maaltijden
Binnen De Drie Ringen wordt veel aandacht geschonken aan een goede zorg rondom eten en drinken. Er wordt aan u de keuze geboden wanneer u wilt eten, waar u de maaltijd wilt gebruiken en wat u wilt eten.
In De Drie Ringen kunt u de maaltijd in het restaurant (begane grond) gebruiken. Door te kiezen uit een keuzemenu, kunt u uw maaltijd per dag naar eigen wens samenstellen.
Voor de lunch kunt u dagelijks vanaf 11:45 tot 13:15 in het restaurant van de Drie Ringen terecht.
Voor de warme maaltijd kunt u dagelijks tussen 17.00 en 19.00 uur in het restaurant van de Drie Ringen terecht.

De broodmaaltijden
De boodschappen voor de broodmaaltijd kunt u zelf doen, bijvoorbeeld in ’t Winkeltje op de begane grond.

Het koffiedrinken
Alle bewoners kunnen gratis koffie en thee te drinken in het restaurant. Bezoekers betalen een vergoeding.

Activiteiten en verenigingsleven
Een zinvolle dagbesteding draagt bij aan het gevoel van welzijn. Veelal zult u zelf uw tijd indelen met hobby’s en andere bezigheden. Daarnaast wil de Drie Ringen u ook de mogelijkheid aanbieden om deel te nemen aan allerlei gezamenlijke en/of individuele activiteiten.

Welzijn
De medewerkers welzijn draagt in De Drie Ringen zorg voor het activiteitenprogramma, het verenigingsleven. Actuele informatie vindt u op de maandkalender. Iedere bewoner ontvangt deze persoonlijk en er hangt een exemplaar op de diverse aankondiging borden. Wanneer bewoners tijdens een uitje moeten worden geholpen, zal hiervoor geen extra bijdrage worden gevraagd. Eventueel wordt wel een bijdrage gevraagd voor entreeprijzen en reiskosten.

Vrijwilligers
In De Drie Ringen zijn vrijwilligers behulpzaam op verschillende terreinen. Via de activiteitenbegeleiding of de verzorging kunt u daar een beroep op doen voor, onder andere, bezoek, wandelen, boodschappen.

Pedicure en kapper
Op vastgestelde dagen is er een kapper en een pedicure in De Drie Ringen aanwezig. U kunt hiervoor zelf een afspraak maken. De pedicure of kapper betaalt u zelf.

‘t Winkeltje ‘De Toko’
‘t Winkeltje kunt u vinden bij het restaurant.

Doorsturen post
Soms gebeurt het dat bewoners de post die zij ontvangen niet meer zelf kunnen lezen, bijvoorbeeld omdat zij slecht zien of (zijn gaan) dementeren. Het kan gaan om bankafschriften, catalogi van postorderbedrijven en dergelijke. Deze externe post sturen wij niet door naar de eerste contactpersoon. Deze post wordt wel bewaard op de locatie. Dat doen wij zo zorgvuldig mogelijk, maar wij kunnen er niet voor instaan dat alle poststukken worden bewaard.
Wil de eerste contactpersoon deze post thuis ontvangen, dan is gebruik maken van een betaalde doorzendservice van bedrijven als PostNL een mogelijkheid.
Uiteraard worden brieven en dergelijke van AxionContinu zelf, wel naar de eerste contactpersoon gestuurd.

Informatie voor cliënt en familie
Elke week ontvangen bewoners de weekagenda waarop de actuele activiteiten vermeld staan. Daarnaast ontvangen bewoners twee keer per jaar ContACt, het magazine van AxionContinu.