Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Spelletjesmiddag 2 steunpunt De Bijnkershoek 23 juni 2023

Steunsysteem De Bijnkershoek Utrecht

U woont thuis en u kunt wel wat hulp of ondersteuning gebruiken. Dat kan eenmalig, tijdelijk of langdurig zijn. Bij steunpunt De Bijnkershoek kunt u als bewoner van de wijk Transwijk terecht voor voor gezellige activiteiten, een helpende hand of een maatje. Het kan zo klein zijn als een goede buur die de post langsbrengt, de hond uitlaat of een meubelstuk versjouwd, of wat grotere klussen zoals de tuin onder handen nemen. Wij kennen de voorzieningen en mogelijkheden binnen zorg & welzijn en helpen u graag.

Waarvoor kan ik terecht bij steunsysteem De Bijnkershoek?

Hulpvragen
U kunt bij ons terecht voor allerlei hulpvragen. De medewerkers van het steunsysteem koppelen uw hulpvraag aan vrijwilligers of bewoners in de buurt. We zijn daarbij altijd op zoek naar een goede match. Vanuit het steunsysteem werken we ook samen met andere organisaties in de buurt. Voorbeelden van vragen zijn:

  • Samen koffiedrinken of koken
  • Hulp bij klusjes in of om het huis
  • Samen wandelen, fietsen of sporten
  • Duofietsen met een buurtgenoot
  • Vervoer naar het ziekenhuis of een familielid
  • Samen naar de markt of de winkel
  • Digitale ondersteuning, bijvoorbeeld voor hulp met de telefoon/tablet of het aansluiten van de televisie. Maar ook hulp bij beeldbellen met kinderen of kleinkinderen.

Gezellige activiteiten
Elke dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u deelnemen aan de spelletjesmiddag in het restaurant van De Bijnkershoek. U kunt dan bijvoorbeeld sjoelen of klaverjassen. Deelname is gratis en consumpties voor eigen rekening. U bent van harte welkom!

Hoe meld ik mijn hulpvraag bij het steunsysteem?

Heeft u een hulpvraag of wilt u meer informatie neem dan contact met Arnolda de Bruin, coördinator van steunsysteem De Bijnkershoek. Samen met u kijken wij op welke manier wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Tel: 06-57 55 8920
Mail: adebruin@axioncontinu.nl

Vrijwilliger worden?

Vindt u het leuk om iets te betekenen voor uw buurtgenoot? Uw hulp is van harte welkom. Eenmalig of regelmatig, een half uurtje of een klus van een paar uren, alles is mogelijk en we stemmen af op uw wensen en capaciteit. Uw hulp is van harte welkom. We gaan samen kijken waar uw interesses liggen, wat het beste bij u past en hoe wij u kunnen koppelen aan een inwoner uit de buurt. Natuurlijk begeleiden wij u als vrijwilliger. Aanmelden kan via Arnolda de Bruin, coördinator steunsysteem De Bijnkershoek:

E-mail: adebruin@axioncontinu.nl
Tel: 06-57 55 8920.

Adres Steunsysteem De Bijnkershoek

Van Bijnkershoeklaan 250, 3527 XL Utrecht.
(in het gebouw van woonzorgcentrum De Bijnkershoek)