Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Bakfiets vol zorgtechnologie

Een bakfiets vol zorgtechnologie

Een bakfiets vol zorgtechnologie op de Bijnkershoek om de bewoners en de medewerkers te inspireren door de mogelijkheden van technologie in de zorg.


Een bakfiets vol zorgtechnologie op de Bijnkershoek

Onlangs waren 18 studenten van het ROC Midden Nederland te gast op locatie woonzorgcentrum De Bijnkershoek. Zij kwamen met een bakfiets vol zorgtechnologie langs om onze bewoners en medewerkers te inspireren door de verschillende mogelijkheden van technologie in de zorg en hoe dit kan worden ingezet. De studenten kregen de kans om het effect van technologie op onze bewoners te zien. Sommige bewoners doken er direct in en zetten zonder twijfel een VR-bril op. Andere bewoners waren eerst nog wat terughoudend en hadden meer tijd nodig om de positieve effecten van de meegebrachte technologie te ervaren.

Dit alles zorgde voor een fijne samenwerking met ROC Midden Nederland en een inspirerende dag.

Ben je nieuwsgierig hoe dit is gegaan en wil je hier meer over zien? Bekijk dan deze video op onze socials: https://www.linkedin.com/feed/...