Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wonen Een fijne dag Kunst Pop Up Expo tentoonstelling 2

Pop-Up Expo

Bewoners van AxionContinu maken al jaren mooie kunstwerken. En die mogen gezien worden! Een aantal woonzorgcentra heeft een wand of gang waar de kunst hangt. In 2013 was er zelfs een grote tentoonstelling in het stadhuis van Utrecht. Maar vaak blijft de kunst toch nog ongezien.

Tentoonstellingsmeubel

Om het exposeren wat makkelijker te maken, hebben we een Pop-Up tentoonstellingsmeubel gemaakt. De Pop-Up Expositie bestaat uit twee verrijdbare, uitklapbare kasten die zijn ontworpen door de Utrechtse ontwerper Lotte van Laatum. In de kasten zitten gaatjes in de vorm van de bloemblaadjes uit het logo van AxionContinu. In deze gaatjes kunnen we haakjes hangen waar we schilderijen of planken op kunnen bevestigen. Afgelopen jaar heeft de Pop-Up Expositie kunst van cliënten getoond uit de Kunstworkshops XL.

De Pop-Up Expo is financieel mede mogelijk gemaakt door De Van Baaren Stichting.

Wonen Een fijne dag Kunst Pop Up Expo tentoonstelling
Wonen Een fijne dag Kunst Pop Up Expo tentoonstelling 4

On tour

Vanaf november 2020 zal de Pop-Up Expo worden ingericht met kunst uit verschillende Utrechtse musea. Op deze manier proberen we, ondanks de coronamaatregelen, de werken uit diverse Utrechtse musea naar de cliënten toe te brengen. De Pop-Up Expo blijft in iedere locatie een aantal weken staan.