Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wonen Een fijne dag Kunst cultuur welzijn Grijze koppen orkest neutraal uitsnede

Grijze Koppen Orkest

Het Grijze Koppen Orkest is een vrolijk groot muziekproject voor alle bewoners van De Bijnkershoek, waarbij ook familieleden en mantelzorgers van harte welkom zijn.

Het orkest

Sinds 2016 hebben we op De Bijnkershoek ons eigen Grijzen Koppen Orkest. Het orkest staat onder leiding van een professioneel dirigent en de repetities vinden plaats op woensdagmiddag. Ouderen zingen, rappen en leren muziek maken op onconventionele instrumenten zoals schellenbomen en zelfgemaakte gitaren. Het samen muziek maken maakt mensen zichtbaar vrolijk en actief. Daarnaast verbindt het ook mensen. Een keer per jaar is er een grote uitvoering waarbij ook basisschoolkinderen en muzikanten uit de buurt aansluiten.

Eindoptreden Grijze Koppen Orkest 2018

Meer weten?

Neem dan contact op met Loubna Mahyouti van Welzijn. Het Grijze Koppen Orkest is een initiatief van Stichting Fort van de Verbeelding en wordt mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht, het Richard Hoogland Fonds en het KF Hein fonds.