Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Wonen Een fijne dag Kunst cultuur welzijn Alzheimerkoor Eigen Wijs 12

Alzheimerkoor Eigen Wijs

Alzheimerkoor ‘Eigen Wijs’ is opgericht in januari 2011 en daarmee het eerste Alzheimerkoor in Nederland. Het koor is bedoeld voor mensen met dementie en een begeleider die van zingen houden. De begeleider kan een partner, familielid, vriend of kennis zijn. Samen lid zijn van een koor is samen zingen, muziek maken, contact met anderen en vooral veel plezier hebben. Er zijn Alzheimerkoren in Utrecht en Ijsselstein.

Praktische informatie

De Alzheimerkoren repeteren wekelijks onder leiding van koordirigente Frederiek Kamphuis. De contributie is voor per twee personen € 20,- per maand. Er zijn in totaal vier koren in Utrecht en Ijsselstein.

Lees meer Lees minder

Alzheimerkoor Utrecht
De Gildenborgh

Het Alzheimerkoor 'Eigen Wijs' in Utrecht komt bij elkaar in woonzorgcentrum De Gildenborgh. Iedere woensdag repeteert het koor van 10.00 tot 12.00 uur.

Alzheimerkoren Ijsselstein

In 2012 is in navolging van het Alzheimerkoor 'Eigen Wijs' in Utrecht, het eerste koor in Ijsselstein opgericht. Inmiddels zijn er drie koren in Ijsselstein.

Isselwaerde

In Isselwaerde repeteren twee koren in de verenigingsruimte. Op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 20.30 uur.

Mariënstein
Ook in Marienstein is er een koor voor mensen met dementie. Het koor van Marienstein repeteert iedere maandagmiddag van 14.15 uur tot 16.00 uur in de Tamboerijn.

Mee doen?

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Om mee te kunnen doen geeft u zich op als lid. De leden betalen contributie. Wilt u lid worden? Neem dan contact op met Jolien van Schaik: 06 - 4054 8095 of Marianne de Jonge 06 - 2028 4016.

Voor het Alzheimerkoor in Mariënstein neemt u contact op met de afdeling Welzijn van Mariënstein.