Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

VH entree

Bereikbaarheid Locatie Voorhoeve

In verband met asfalteringswerkzaamheden op de kruising Trumanlaan-Trumanplein-Attleeplantsoen, is locatie Voorhoeve tijdelijk minder goed bereikbaar.

De planning

Dinsdag 20 juni vanaf 09.00 uur: voorbereidende werkzaamheden voor het asfalteren. De locatie is wel bereikbaar via de Trumanlaan of het Attleeplantsoen, er kan sprake zijn van hinder en vertraging. Advies is om gebruik te maken van de weg langs het Canvas gebouw. Fietsers en voetgangers kunnen nog wel via Trumanlaan en/of Attleeplantsoen Voorhoeve bereiken, maar zullen dus ook hinder ondervinden.

Woensdag 21 juni van 07.00 uur tot 18.00 uur: asfalteren van de kruising Trumanlaan-Trumanplein-Attleeplantsoen. Voorhoeve is dan helemaal niet bereikbaar via Trumanlaan of Attleeplantsoen. Toegang alleen via de weg boven Voorhoeve langs het Canvas gebouw. Dit geldt ook voor fietsers. Voetgangers kunnen langs de werkzaamheden lopen, maar dit wordt niet geadviseerd.

Donderdag 22 juni: toegang weer mogelijk via Attleeplantsoen. Geadviseerd wordt om via Van Heuven Goedhartlaan > Spaaklaan > Attleeplantsoen te gaan. Toegang via Trumanlaan is nog niet mogelijk.

- In bijgaand kaartje kunt u de omleidingsroute bekijken. De rode route is de route via de weg boven Voorhoeve. Deze route is altijd mogelijk.
- De paarse route is de route via de Van Heuven Goedhartlaan > Spaaklaan > Attleeplantsoen. Deze route is alleen mogelijk op donderdag 22 juni.

Het is mogelijk dat de planning door onvoorziene omstandigheden aangepast kan worden. De routes, zoals hierboven beschreven, zijn dan wellicht anders/niet mogelijk. Hierover zullen wij u dan informeren.

Onze excuses voor het ongemak!