Alzheimerkoor IJsselstein

Het eerste Alzheimerkoor in IJsselstein is opgericht in december 2012 in navolging van het Alzheimerkoor Eigen Wijs in Utrecht. Het koor is bedoeld voor mensen met dementie en begeleiders die van zingen houden. De begeleider kan een partner, familielid, vriend of kennis zijn.
Samen lid zijn van een koor is samen zingen, muziek maken, contact met anderen en vooral veel plezier maken.

Isselwaerde
Iedere woensdagmiddag repeteert het koor in de verenigingsruimte van Isselwaerde, onder leiding van koordirigente Frederiek Kamphuis.
Deze repetitie is van 14.00 tot 16.00 uur. De contributie voor per twee personen is  € 20,= per maand.
Op donderdag avond is er een tweede Alzheimerkoor. Iedere donderdag repeteert het koor in de verenigingsruimte van Isselwaerde, onder leiding van koordirigente Frederiek Kamphuis. Deze repetitie is van 18.30 tot 20.30 uur.

Mariënstein
Ook in Marienstein is er een koor voor mensen met dementie. Het Koor Eigen Wijs van Marienstein repeteert iedere maandagmiddag van 14.15 uur tot 16.00 uur in de Tamboerijn. 
Frederiek Kamphuis begeleidt ook dit koor. Om mee te kunnen doen geef je je op als lid. De leden betalen contributie. Wil je lid worden? Neem dan contact op met de afdeling welzijn van Marienstein.