Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Typisch Marokkaans

Binnen AxionContinu organiseren we dagactiviteiten voor vrouwen met een Marokkaanse achtergrond. Ook organiseren we activiteiten voor een gecombineerde groep van Turks-Marokkaanse mannen. De activiteiten stemmen we af op de gewoonten en tradities van uw cultuur.

Ruimte volgens Marokkaanse voorschriften

Voor Marokkaanse vrouwen is er een eigen ruimte in De Gildenborgh. Met een grote, eigen woonkamer met keuken, die ingericht is volgens de culturele traditie. Er is ook een aparte gebedsruimte.

Islamitische feestdagen

We vieren de islamitische feestdagen en volgen, als u dat wenst, de gebedsrituelen. Samen uit de Koran lezen is een vast onderdeel van de dag.

Samen eten

Samen eten is gezellig. Een Marokkaanse kok bereidt dagelijks de halal-maaltijd. Als u van koken houdt, kunt natuurlijk meehelpen.Gezellig bijpratenEr wordt elke dag uitgebreid bijgepraat en er worden belevenissen gedeeld. Over persoonlijk zaken, over het nieuws, van alles is bespreekbaar.