Open dag Drie Ringen

07/03/2018

Reinaerde en AxionContinu openen de deuren van De Drie Ringen in Leidsche Rijn tijdens de Week van de Zorg en Welzijn. De organisaties delen dit pand en organiseren de open dag op zaterdag 17 maart. Gerda Havertong is tijdens deze open dag aanwezig om bewoners, medewerkers, vrijwilligers en gasten te interviewen over de zorg.

Naast de interviews van Gerda Havertong is er een informatiemarkt, een rad van fortuin, zijn er diverse producten te koop en geven bewoners een rondleiding.
AxionContinu heeft die dag twee kramen opgesteld. Bij de ene kraam kun je infomratie krijgen over het werken als vrijwilliger bij AxionContinu en bij de ander kun je informatie krijgen over wonen en welzijn.
Verder kun je er meer te weten komen over werken en leren bij Reinaerde. Wat houdt werken in de zorg in? Ben je benieuwd of het bij jou past? Je komt erachter tijdens de speeddates met medewerkers. Ook vrijwilligerswerk krijgt er een plek.

De open dag vindt plaats van 13:00 – 16:30 uur bij de Drie Ringen, Kandinskystraat 42 in Utrecht-Leidsche Rijn.

Hier vind je meer informatie over De Drie Ringen en hier over Reinaerde. Houd voor meer informatie over de diverse activiteiten ook deze facebookpagina (Reinaerde) en deze (De Drie Ringen) in de gaten.

Actuele jaar

Nieuwsarchief