Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

07 sep.

Longsymposium verplaatst naar voorjaar 2023

Kwaliteit van leven voor de longpatiënt, dat is waar wij voor gaan als professionals in de zorg. De impact van een longaandoening is groot en vraagt ondersteuning op maat, goede informatievoorziening, afstemming en coördinatie tussen zorgverleners: duurzame zorg en behandeling. Onze ambitie is om een ketennetwerk op te zetten, vanuit het perspectief om met alle professionals in de regio duurzame zorg voor de longpatiënt te bieden. Wij organiseren daarom voor het eerst een Longsymposium in de regio Utrecht.

Nieuwe datum

Gezien de timing en de huidige ervaren werkdruk hebben wij op wens van deelnemers en ketenpartijen het Longsymposium verplaatst naar het voorjaar van 2023. De nieuwe datum van ons Longsymposium is donderdag 23 maart 2023.

Bouw mee aan duurzame zorg voor de longpatiënt

Op dit interactieve symposium ontmoet u zorgverleners in de regionale longketen. Is er de mogelijkheid om kennis en ervaring met elkaar te delen en wordt een uniek inzicht gegeven in de zorg en behandeling van longrevalidanten bij AxionContinu.

Samen met u willen wij kijken hoe we verdere stappen kunnen ondernemen om de zorg voor longpatiënten in de regio duurzaam te verbeteren.

Interactief programma

Het belooft een afwisselend programma te worden, waarbij gestart en geëindigd wordt met plenaire sessies. Hierbij staat de samenwerking in de keten centraal.

Daarnaast wordt binnen de diverse workshops aandacht besteed aan de zorg en behandeling van de longrevalidanten, met als kernthema acceptatie.

In het kort

Datum 23 maart 2023
Tijd
15:00 – 20:00 uur
Locatie
Domstate, centrum voor revalidatie & herstel
Kosten
€80,- excl. BTW
Accreditatie aangevraagd onder voorbehoud

Voor wie?

Alle zorgprofessionals; artsen, POH’ers, maatschappelijk werkers, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, verpleegkundigen in de zorg en behandeling van longrevalidanten. Van binnen én buiten de regio Utrecht. U bent van harte welkom!

Dit symposium wordt ondersteund door het Longfonds.

Zorg dat u erbij bent

Meld u hier aan

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze revalidatie bij longproblemen. Lees hier meer.

AxionContinu divisie Revalidatie en Herstel is Topcare erkend.

Topcare erkend CMYK 2022 05 11 065059 kuua klein