Informatiemarkt Hospice IJsselstein

11/10/2018

Hospice IJsselstein organiseert zaterdag 13 oktober een informatiemarkt.
Deze wordt van 13.30 tot 16.00 uur in het restaurant van woonzorgcentrum Mariënstein gehouden .

De markt is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in het reilen en zeilen van onze Hospice. Waar houdt het Hospice zich mee bezig, wat is belangrijk en waar wordt aandacht aan gegeven? Medewerkers en vrijwilligers staan klaar om u hierover informatie te geven. U bent van harte welkom!

U kunt een kijkje nemen achter de schermen van het werk van vrijwilligers die verschillende taken hebben.
Zowel de kookvrijwilligers als de zorgvrijwilligers vertellen wat hun werk inhoud. Ook kunt u zelf ervaren wat geur, muziek of handmassage met iemand doet.

De vrijwilligerscoördinator is die middag aanwezig om vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden en de coördinator van Hospice IJsselstein kan algemene vragen beantwoorden. De Stichting Vrienden Hospice IJsselstein is ook aanwezig.

We hopen u te mogen begroeten op deze middag!

Kijk ook op www.hospiceijsselstein.nl en bezoek onze facebook pagina.

Hospice IJsselstein biedt zorg aan mensen die in de laatste (terminale) fase van hun leven zijn gekomen. Het hospice is kleinschalig van opzet en bevindt zich in een vleugel van zorgcentrum Mariënstein. Er is plaats voor vijf gasten. Iedere gast heeft voldoende privacy en kan familie en vrienden ontvangen. Het belangrijkste is dat de gast zich thuis voelt. Hierbij speelt de verzorging een belangrijke rol. De zorg wordt geboden door onder andere de specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en vrijwilligers. Allen gespecialiseerd in de palliatieve zorg.

Actuele jaar

Nieuwsarchief