Nu te huur - serviceappartementen

Bent u op zoek naar prettige woonruimte in Utrecht? Wij hebben wij enkele mooie serviceappartementen te huur in Utrecht. Het zijn 2-kamer appartementen voor 55+'ers in de vrije sector. 

Locatie
De appartementen liggen aan de rand van de Utrechtse wijk Oog in Al, in een parkachtige omgeving en toch midden in de stad. Het adres is Kennedylaan 16, Utrecht.

Vrije sector huurappartementen
De appartementen zijn ca 60 m2 en hebben een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer met open keuken en een balkon. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en beschikken over onder meer een keukeninrichting met apparatuur.

Service van hoog niveau
U kunt - nu of in de toekomst - gebruik maken van de thuiszorg en voorzieningen van AxionContinu. In De Wartburg zijn vele activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en bewegen.Alle bewoners van De Wartburg kunnen gebruik maken van de vele voorzieningen. In het restaurant ‘De Palas’ kunt u de maaltijd gebruiken of gezellig een kopje koffie drinken. Er is ook een kapsalon, een pedicure, een internetcafé en een bibliotheek. In het gebouw is wifi. Bewoners van de serviceappartementen kunnen van extra diensten als wasservice of boodschappenservice gebruikmaken.

Huurprijs
De kale huurprijs is €808,35 en de servicekosten zijn €78,65. De totaalprijs van €887,- is exclusief gas, water, licht.

Plattegrond en brochure
Bekijk de plattegrond en de brochure.

Heeft u belangstelling?
Bent u geïnteresseerd in een serviceappartement? Bel dan met onze verhuuradministratie naar 030-2822251 of mail naar verhuuradministratie@axioncontinu.nl

Meer informatie
Lees verder op de pagina van De Wartburg voor meer informatie.