Appeltaartconcerten

Bewoners van AxionContinu, hun naasten en andere belangstellenden genieten al vele jaren van de Appeltaartconcerten die in (bijna) alle locaties worden gegeven. Professionele musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest spelen in informele sfeer de mooiste klassiek muziek. Het zijn zowel openbare concerten als besloten concerten in de huiskamers van de locaties.

De Vriendenbeheerstichting van AxionContinu maakt de concerten bij AxionContinu financieel mogelijk. U kunt cliënten van AxionContinu van muziek én appeltaart laten genieten door uw bijdrage in de vorm van één of meer taartpunten van € 5,= per stuk. Als donateur kunt u dan de openbare concerten bijwonen en u ontvangt de nieuwsbrief over onze Appeltaartconcerten.

Doneren
Op alle locaties AxionContinu kunt u een donateurskaart krijgen waarmee u een donatie kunt doen. U kunt deze kaart onder vermelding van uw naam en adres ook aanvragen via communicatie@axioncontinu.nl

Speellijst
Hieronder vindt u een overzicht van de concerten in het komende seizoen:

  

Stichting Appeltaartconcerten
De uitvoering van de concerten ligt in handen van de Stichting Appeltaartconcerten. Hier vind u meer informatie over deze stichting.