Serviceappartementen 't Huis aan de Vecht

De tachtig serviceappartementen van ’t Huis aan de Vecht liggen in een groen deel van de Utrechtse wijk Overvecht, op loopafstand van winkelcentrum de Klop. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen. In de tuin van ’t Huis aan de Vecht is een groot buitenterras.
De appartementen zijn bedoeld voor zelfstandig wonende senioren van 65 jaar en ouder. Ze zijn zo opgezet dat de bewoners er zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Er zijn appartementen voor alleenstaanden en voor twee personen. De appartementen hebben een open keuken, een badkamer, een slaapkamer en een balkon of een tuin.
U kunt hiernaast een virtuele rondleiding bekijken van het woonzorgcentrum. Hierin wordt ook een appartement getoond.

Voorzieningen
De serviceappartementen beschikken over een zorgtelefoon met alarmopvolging vanuit het naastgelegen woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht. Bewoners kunnen tegen gebruik maken van het restaurant en de vele faciliteiten van 't Huis aan de Vecht. Zoals een kapsalon, een winkel, internetcafé, een restaurant en een bibliotheek. Wie veel bezoek verwacht, kan een ruimte huren in het woonzorgcentrum. Voor deze activiteiten wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd. 

Zorg
De bewoners van de serviceappartementen kunnen gebruik maken van het zorgpakket van het naastgelegen woonzorgcentrum en alle vormen van thuiszorg ontvangen. Persoonlijke verzorging en verpleging is 24 uur per dag leverbaar.

Virtuele Rondleiding en foto's
Op de pagina van het woonzorgcentrum 't Huis aan de Vecht kunt u een virtuele rondleiding in het complex bekijken.

Hieronder vindt u een aantal foto's van de serviceappartementen van 't Huis aan de Vecht. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.