Nieuws

Meer kennis door wetenschappelijk onderzoek
wo, 08/15/2018

AxionContinu werkt voortdurend aan het verbeteren van de ouderenzorg. Dit doen wij onder meer samen met het UNO-VUmc. Het Universitair Netwerk Ouderenzorg van Amsterdam UMC, locatie VUmc is het samenwerkingsverband van Nederlandse ouderenzorgorganisaties, waaronder AxionContinu en de afdeling...


Lees meer
Kunst voor Domstate
do, 07/05/2018

Ontwerpers uit Utrecht en omstreken hebben in opdracht van AxionContinu kunst gemaakt voor de hotelkamers van onze nieuwe locatie Domstate.

Net als het zorghotel zelf is ook deze kunst geïnspireerd op Utrecht en het moois wat Utrecht te bieden heeft. Zo maakte het duo van We are out of...


Lees meer
Senioren lezen graag digitaal
di, 06/26/2018

Sinds 20 juni kunnen bewoners van onze locaties De Drie Ringen, De Ingelanden en 't Huis aan de Vecht digitaal hun boeken lezen. DIt is mogelijk gemaakt door een schenking van Bol.com.  

Medewerkers van Bol.com hebben vorig jaar vrijwilligerswerk gedaan op verschillende locaties van...


Lees meer
Hospice heropend
wo, 06/20/2018

De afgelopen twee weken is er hard gewerkt aan het Hospice in IJsselstein. Een klusteam zorgde in die tijd voor een complete restyling, mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Hospice IJsselstein en AxionContinu. De Hospice heeft nu mooie huiselijke gastenkamers.

Maandag 18 juni...


Lees meer

Actuele jaar

Nieuwsarchief