Huishoudelijke zorg

Wordt het lastiger voor u om uw huis schoon te houden? Dan kunt u huishoudelijke zorg van AxionContinu inschakelen. Wij helpen u bijvoorbeeld met stofzuigen, het sanitair schoonmaken of de was ophangen. 
Samen met u bespreken wij wat uw wensen zijn en wat u belangrijk vindt. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn in de uren die voor u beschikbaar zijn. Met u maken wij een ‘schoonmaakplan’, dat dus is afgestemd op uw individuele situatie.
 
AxionContinu heeft jarenlange ervaring op het gebied van huishoudelijke zorg aan ouderen en mensen met een handicap. Vanaf 2015 bieden wij zowel in Utrecht als in IJsselstein en Lopik huishoudelijke zorg aan.


Aanvullende thuiszorg
Onze medewerkers zijn professionals en komen regelmatig bij u over de vloer. Als u naast hulp in de huishouding ook andere, aanvullende zorg nodig heeft, kunnen zij dat tijdig signaleren. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld fysiotherapie, verpleegkundige zorg of personenalarmering. AxionContinu heeft veel deskundigheid in huis en wij kunnen deze aanvullende diensten leveren. Samen met u zoeken we de voor u de beste oplossing.


Hoe kom ik in aanmerking?
 Als u huishoudelijke zorg nodig heeft, kunt u daarvoor een aanvraag doen bij het Wmo-loket van de gemeente waar u woont. Als uw aanvraag positief wordt beoordeeld, krijgt u een gemeentelijke beschikking thuisgestuurd. Met deze beschikking kunt u bij AxionContinu huishoudelijke zorg aanvragen.
 
U kunt ook eerst contact met ons servicebureau opnemen:
t 030 - 282 22 77
servicebureau@axioncontinu.nl 
Servicebureau

Vragen over zorg?
Bel ons Servicebureau 030-2822277 of stuur een e-mail.
Voor alle overige vragen: 030-282 22 00.